Podcasts Ride for the Roses

18 Jul 2019

In samenwerking met New Business Radio heeft de Ride for the Roses een aantal podcasts ontwikkeld. Martine Hauwert spreekt elke woensdag ondernemende en inspirerende mensen over hun betrokkenheid bij de Ride for the Roses. Alle vijf afleveringen staan nu online!

Aflevering 5: de laatste voorbereidingen
Over anderhalve week is het zover! Dan stappen duizenden mensen op de fiets voor de versnelling in kankeronderzoek. In deze laatste podcast ontvangt Martine gasten Linda Griët - Tillema (organisatie), Henk de Jong (vrijwilliger) en Margo Mulder (burgemeester Goes) en bespreekt met hen hoe zij zich op de Ride for the Roses voorbereiden.

Aflevering 4: sponsoring en partnerships
Martine ontvangt Bob van Oosterhout (Sportmarketeer specialist en eigenaar van Triple Double)  & Baptiste van Outryve (PR Manager & Corporate Communicatie bij ROOMPOT vakanties). Zij bespreekt met hen het belang van innovatie op het gebied van sponsoring en partnerships. Bedrijven spelen een grote rol in het succes van de Ride for the Roses. Zo zijn er diverse sponsormogelijkheden en/of partnerships, en kunnen bedrijven deelnemen met een bedrijventeam. 

Aflevering 3: het verhaal van de deelnemers
Martine spreekt deelnemers Carla Schot, Peter Kortekaas en Herman Dekkers. Zij vertellen hoe zij de Ride for the Roses beleven. Hoe ziet de dag eruit? Wat kun je verwachten? Waarom doen mensen mee en hoe kun je zoveel mogelijk geld ophalen? Wat motiveert deelnemers om mee te doen?

Aflevering 2: kankeronderzoek is topsport
Waarom is kankeronderzoek zo belangrijk en wat is de overeenkomst is tussen KWF en een topsporter/wielrenner? Martine Hauwert gaat in gesprek met Fred Falkenburg (directeur KWF Kankerbestrijding), Nick van der Lijke (prof-wielrenner, in het Roompot-Charles cycling team) en Jan Jansen (oud prof wielrenner, in 1968 won hij o.a. de Tour de France).

Aflevering 1: leven met kanker
In deze eerste aflevering ontvangt Martine Hauwert Ilse Moerkerk, Annika Verwoerd en Theo Schouwenaar. Ilse en Theo zijn naamdragers van de verschillende routes van de Ride for the Roses. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal en hoe leven zij met kanker. Annika Verwoerd gaat in op het ziekteproces van haar vriend Mike en wat deze onzekere periode met haar doet.