"De Ride for the Roses brengt ons bij elkaar en verbindt ons"

25 Jul 2019

Rabobank is niet alleen sponsor van de Ride for the Roses, zo’n 50 collega’s fietsen ook nog eens mee tijdens de prachtige tocht door Zeeland. Caro Dehulsters, directeur Particulieren Rabobank Zeeuws-Vlaanderen, en Jurgen de Kraker, analist CDD Zuidwest Nederland, vertellen waarom Rabobank de Ride for the Roses zo’n warm hart toedraagt.

Caro: ‘Als Zeeuwse Rabobanken doen wij al jaren mee aan de Ride for the Roses. Een fantastisch evenement waar we graag een bijdrage aan leveren, om meerdere redenen. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met kanker, of je het nu zelf bent of iemand in je omgeving. Daarnaast is de Ride een mooi evenement om samen iets actiefs te doen.

De collega’s zitten verspreid over de hele regio, dit evenement brengt ons bij elkaar en verbindt ons.’

‘Ook ik vind het vanuit de bank heel belangrijk om onze betrokkenheid bij de samenleving te uiten’, voegt Jurgen daaraan toe. ‘Zo mooi om te zien dat wij met elkaar achter dit doel staan. Het draait bij de Ride for the Roses écht om de saamhorigheid. Natuurlijk is het een sportief evenement, maar het gaat die dag niet om het neerzetten van de snelste tijd. Ik luister naar de indrukwekkende verhalen onderweg en geniet van het prachtige landschap.

Caro beaamt dat: ‘Iedereen fietst mee met een eigen reden. Dat maakt elke keer weer indruk. Je maakt een praatje met mensen die je niet kent. Het is prachtig om iets actiefs te doen, en tegelijkertijd de ruimte voelt voor elkaars emoties. Bovendien kom je op plekken waar je anders nooit komt. We kijken nu al uit naar 15 september’.

Foto: Caro Dehulsters