Ride for the Roses verplaatst naar volgend jaar

24 april 2020

Met pijn in het hart hebben we besloten dat de Ride for the Roses in Assen wordt verplaatst naar volgend jaar. De onzekerheid die het coronavirus met zich meebrengt, is hiervoor de reden. Dinsdagavond maakte de regering bekend dat er in ieder geval tot 1 september geen grootschalige evenementen mogen plaatsvinden. Welke maatregelen na deze periode gelden, is nog onzeker. 

Samen zijn
Elk jaar komen we samen met duizenden mensen, met elkaar fietsen we voor de versnelling in kankeronderzoek. Het samen zijn, de saamhorigheid, dat maakt de Ride for the Roses ieder jaar weer een prachtig evenement. Dat willen we óók dit jaar. Maar we weten nu nog niet of we na 1 september wel weer met zoveel mensen bij elkaar kunnen komen. Daarom hebben we als organisatie besloten om het evenement te verplaatsen. Zodat we volgend jaar een mooi en waardig evenement van kunnen maken.

Nog geen nieuwe datum
Er is nog geen nieuwe datum gekozen voor de Ride for the Roses 2021. Zodra deze bekend is, laten we het je uiteraard weten! Voor nu: pas goed op jezelf en op elkaar.