Versnellingsmail 1: de verhalen van Ilse en Theo

05 Apr 2019

Op 15 september stappen we met duizenden mensen op de fiets. Iedereen met een eigen verhaal, maar allemaal met hetzelfde doel: een versnelling teweeg brengen in kankeronderzoek.
Dit jaar doen we dat voor de 22e keer. De Ride for the Roses is voor velen een begrip: het evenement loopt als een rode draad door hun leven.

Boegbeeld
Dit geldt zeker ook voor Theo Schouwenaar. Hij is al jarenlang als vrijwilliger betrokken. Zijn betrokkenheid kreeg extra diepgang toen hij in 2012 zelf kanker kreeg: “Dankzij de versnelling in kankeronderzoek ben ik diverse keren geholpen met nieuwe medicijnen en behandelwijzen. Ik ben dan ook heel trots dat ik dit jaar het boegbeeld ben voor de 100 kilometer".
Lees hier het verhaal van Theo.

Steunpilaar
Ook het leven van Ilse Moerkerk staat al vier jaar in het teken van kanker. Meedoen aan de Ride blijft elk jaar voor haar een terugkerend doel. Zelfs dit jaar, nadat afgelopen november haar been werd geamputeerd, doet ze mee met de handbike. "De Ride is de steunpilaar waar ik me altijd aan kan optrekken. Het doel dat ik keihard nodig heb. Toen KWF me vroeg of ik boegbeeld voor de 25 kilometer wilde worden, hoefde ik daar geen seconde over na te denken”.
Lees hier het verhaal van Ilse.

Nog niet ingeschreven?
Heb je je nog niet ingeschreven, of heeft iemand in je omgeving nog dat laatste duwtje in de rug nodig? Wanneer je je vóór 27 april inschrijft, betaal je slechts 35 euro i.p.v. 55 euro!


Inschrijven

 

Met sportieve groet,
Team Ride for the Roses
KWF Kankerbestrijding

PS Heb je je al aangemeld voor de Kick-off op 16 april in Theater de Mythe in Goes? Daar vertellen we je alles over de Ride for the Roses (zondag 15 september), DELTA LadiesNightRide (vrijdagavond 14 juni) en de DELTA Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen (zaterdag 15 juni).