Meedoen met jouw bedrijf

Bedrijventeam

De Ride for the Roses biedt een uitgelezen kans om met jouw bedrijf een positieve impact te maken op de versnelling in kankeronderzoek.
Elk jaar schrijven honderden bedrijventeams zich in. Soms vormt een bedrijf één team, maar ook afdelingen schrijven zich samen in. Een mooie kans om samen met klanten en leveranciers op de fiets te stappen.

Wat is een bedrijventeam? 

 • Je start vanuit een eigen startvak, uiteraard herkenbaar met jouw bedrijfslogo.
 • Als teamcaptain kun je meefietsen, maar dat hoeft niet.
 • Bedrijventeams starten als eerste, vóór de individuele deelnemers. 
 • Voor het hele team staat er koffie, thee en een kleine versnapering klaar vóór de start.
 • Na afloop staat er voor het hele team een warme en koude maaltijd klaar.
 • Vanaf 10 deelnemers krijg je een eigen tafel.
 • Je kunt op de foto met jouw team. Een mooi aandenken!
 • Ieder bedrijventeam krijgt een teampagina op de website.
 • Alle bedrijventeamdeelnemers krijgen een eigen actiepagina die gekoppeld is aan de teampagina.

Samen is leuker
Naast dat je met je relaties en collega’s bezig bent voor een versnelling in kankeronderzoek, ben je ook nog eens gezond bezig. Een paar keer samen trainen, leuke acties bedenken om geld op te halen. Je leert elkaar beter kennen, dat komt de saamhorigheid en de relatie ten goede.

Inschrijven
Mail naar Isabelle@ridefortheroses.nl dan nemen wij contact met je op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Kosten
 • €900* euro per bedrijventeam
 • 6 deelnemers
 • Extra deelnemer €150*
*bedragen zijn exclusief BTW


Praktische informatie bedrijventeam

Locatie en parkeren  
Parkeren is mogelijk op vertoon van een parkeerkaart op het voorterrein van de Floriade: Weerwater Entree, Oorweg 12, 1324 ZZ Almere. Let op: op deze parkeerplaats zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, indien de parkeerplaats vol zit is parkeren mogelijk bij Parking Floriade (zie adres hieronder). Nog geen parkeerkaart? Deze zijn nog beschikbaar via de webshop op de website tot donderdag 29 september. Liever op factuur kopen? Stuur dan een mail naar Isabelle@ridefortheroses.nl met het aantal parkeerkaarten en de factuurgegevens. De parkeerkaarten worden volgende week per mail toegestuurd, als de tickets op factuur zijn gekocht worden deze verstuurd naar de teamcaptain. 

Belangrijk: komen jullie met de bus? Geef dit dan vóór a.s. woensdag 28 september 12.00 uur door via bovenstaand e-mailadres zodat wij een plek kunnen reserveren.  

Let op: bovenstaande parkeerplaats is alleen toegankelijk voor deelnemers van de Ride for the Roses. Toeschouwers kunnen parkeren op Floriade Parking: Enrico Fermistraat, 1341 CB Almere, vanaf deze parkeerplaats pendelt vanaf 08.15 uur, elk half uur een shuttlebus. Houd er dus rekening mee dat als er toeschouwers bij de start van de 200 km willen zijn, er nog geen bussen rijden vanaf de parkeerplaats.  

Kom je niet met de auto? Op de website van de Floriade kan je gemakkelijk jouw reis plannen.  

Supporters  
Willen jullie de overwinning vieren met familie, vrienden of collega’s die niet meedoen? Alle supporters zijn welkom. In de tussentijd kunnen zij ook een bezoek brengen aan de unieke wereldtuinbouw-tentoonstelling, een uitgelezen kans gezien de Floriade na 9 oktober haar deuren sluit.  

Het Floriade terrein gaat om 6.30 uur open, vanaf dat moment zijn ook supporters met een entreeticket welkom. Echter, het park van de Floriade bezoeken is pas vanaf 10.00 uur mogelijk.  

Met de code RIDE22EXPO krijgen supporters 50% korting op de reguliere entreeprijs. 

Tickets volwassene €14,50  
Tickets kinderen (4 t/m 12 jaar) €9,50   

Maximaal 8 tickets per transactie. Tickets zijn alleen geldig op 1 oktober.  

Programma 
06.30 uur Terrein Floriade Expo geopend 
07.00 uur Start 200 km
09.15 uur Aanvang podiumprogramma  
09.30 uur Openingsceremonie 'The Rose’ 
09.45 uur Start 100 km 
11.00 uur Start 50 en 25 km  
Vanaf 12.30 uur Feestelijke finish  
15.00 uur Bekendmaking voorlopige opbrengst  
17.00 uur Einde evenement 

Aanmelden, startbewijs en wielershirt 
Het startbewijs wordt niet naar je huisadres of bedrijf gestuurd. Deze ontvangen jullie samen met een polsbandje en drie muntjes, (koffie/thee en gebak, warme maaltijd en een drankje), bij de aanmeldbalie op de dag zelf.  

Heb je een Ride for the Roses wielershirt besteld? Dan ontvang je deze ook bij de aanmeldbalie. 

Belangrijk: alle deelnemers moeten zich individueel aanmelden, jullie kunnen hiervoor terecht bij de aanmeldrij ‘bedrijventeams’. Zorg ervoor dat jullie minstens een uur van tevoren zijn aangemeld zodat er nog voldoende tijd is om met z’n allen te genieten van koffie/thee en een kleine versnapering.   

Er staan tafels voor jullie klaar in de bedrijvenzone van de Orangerie, hier kunnen jullie plaatsnemen op vertoon van je bandje. 

Bij de start/finish is een gratis waterpunt aanwezig om bidons en waterflessen te vullen.    

Belangrijke punten  
We willen je graag wijzen op onderstaande belangrijke punten, zodat je op een verantwoorde manier kunt genieten van het evenement: 

 • Noteer achter op je startbewijs jouw naam, een noodnummer en je medische gegevens. 
 • Er worden geen wegen afgesloten en de tochten worden niet begeleid. Iedereen dient zich te houden aan de geldende verkeersregels. Op een aantal punten staan verkeerregelaars om de verkeersstromen in goede banen te leiden. Let op: alle afstanden worden dus niet in een peloton gefietst en je fietst mee op eigen risico.
 • Drink voor de start voldoende en maak onderweg gebruik van de rustposten. 
 • Ken je eigen grenzen. Stop wanneer het niet meer gaat, neem voldoende rust of stel je doelen bij. Gezond finishen is belangrijk! 
 • Ben je gevallen, de weg kwijt, is je fiets kapot of kan je de tocht niet meer voltooien? Bel dan het noodnummer dat achterop jouw startbewijs staat. Dan zorgen we samen voor een veilige afhandeling.
 • Er is geen (bewaakte) garderobe en er zijn geen douches aanwezig bij de Floriade.
 • Neem een extra trui of jas mee, het kan afkoelen!

Routes  
Nieuwsgierig welke route jij gaat afleggen? Klik hier om een beeld te krijgen van de afstanden: 25, 50, 100 of 200 km. De GPX-bestanden van de routes zijn volgende week te downloaden op de website.   

De route van de 100, 50 en 25 km zijn uitgepijld: 

 • 100 km: volg de gele pijlen 

 • 50 km: volg de blauwe pijlen  

 • 25 km: volg de rode pijlen  

Fiets je 200 km, dan raden wij je aan om gebruik te maken van een fietscomputer of met iemand mee te fietsen.  

Fietsenmakers
Pech onderweg? Er zijn mobiele servicemonteurs op de route die jou na reparatie weer op weg kunnen helpen. Bel hiervoor het noodnummer op de achterkant van jouw startbewijs.