Veelgestelde vragen

Ik wil me inschrijven voor 2020, maar het systeem geeft aan dat mijn wachtwoord al bekend is. Wat nu?

add remove

Dat betekent dat je afgelopen jaar ook mee hebt gefietst, wat leuk dat je er ook nu weer bij bent! Je kunt je inschrijven door op het formulier op 'ik heb al een account' te klikken. Log in met je gegevens van afgelopen jaar, het inschrijfproces verloopt dat een stukje vlotter omdat we jouw bestaande gegevens alvast voor je invullen.

Iets op de site werkt niet. Kan ik dit aan jullie doorgeven?

add remove

We horen het graag als je ergens vastloopt. Stuur ons een mail via info@ridefortheroses.nl

Moet ik een emailadres hebben?

add remove

Ja, alle deelnemers moeten een uniek emailadres hebben. Het is dus niet mogelijk om 2 personen (of meer) met 1 emailadres in te schrijven.

Ik kan mijn wachtwoord niet resetten.

add remove

Heb je al geprobeerd je wachtwoord te resetten door tijdens het inloggen te klikken op 'wachtwoord vergeten'? Mocht dat niet lukken, neem dan contact met ons op via info@ridefortheroses.nl. Dan helpen we je met het resetten van je password.

Waarom moet ik een account aanmaken, met een wachtwoord?

add remove

Iedere deelnemer schrijft zich in en krijgt een persoonlijke deelnemerspagina. Deze persoonlijke pagina kun je aanpassen en voorzien van jouw eigen motivatie, koppelen aan Strava etzovoort. Sponsoren kunnen gemakkelijk een bedrag over maken op je pagina. Zo is het transparant welke giften zijn ontvangen.