Trainen voor Ride for the Roses? 

Wij geloven in de kracht van samenwerking

In samenwerking met vooraanstaande partners zoals KNWU Fondo en MB2 Sport, zetten we alles op alles om jou en je team klaar te stomen voor de Ride for the Roses.

Bij ons heb je de keuze: ga voor online trainingsschema's die je overal kunt volgen of kies voor een fysiek trainingsprogramma onder begeleiding van experts.

Ongeacht welke route je kiest, één ding is zeker: op 29 september sta jij sterk aan de startlijn.

KNWU FONDO:

Train gericht voor jouw persoonlijke doel. 

Fondo is dé trainingsapp van de KNWU. Voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden. Of je nu wilt trainen voor het rijden van een lange tocht, een berg wilt beklimmen of je PR wilt verbeteren Fondo helpt je jouw doel te behalen. Kennis uit de topsport die nu ook voor jou toegankelijk is gemaakt. 

Download Fondo via de button hieronder en start binnenkort nog met jouw trainingsschema. 

Maak gebruik van 1 maand gratis Fondo Pro.
Gebruik de code RFTR2023 en krijg een maand lang gratis toegang tot alle Pro-functies binnen Fondo. Je zit nergens aan vast, na een maand stopt het abonnement automatisch. 

Ga jij de uitdaging met MB2Sport aan?

MB2 sport & wielerschool is een sportcentrum specifiek gericht op alle facetten van het wielrennen, voor zowel de beginnende wielrenner als de doorgewinterde prof.

MB2 heeft een waardevol en onvergetelijk trainingsprogramma opgesteld, ervaren trainers staan klaar om je te helpen je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Ze delen hun expertise en geven je de nodige tips voor succes. 

Download de flyer hieronder voor meer informatie.