Daphne Blondeel

Ride for the Roses

Ik fiets voor... mijn mama, opa en vele anderen ♥️

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

My Updates

Doneer!

15 september is het zo ver. Dan ga ik samen met Chris Van de Plasse, Stephanie Blondeel, Johan Dekker en Eline Burgmans 50 km fietsen met Ride for the Roses 2019 in Goes. Dit evenement is bedoeld om geld in te zamelen voor onderzoek naar kankerbestrijding. Nu is 50km een hele afstand gezien mijn conditie en rugklachten, maar dit is natuurlijk niks in vergelijking met het gevecht dat mensen met kanker dagelijks voeren. Daarom gaan wij de strijd aan voor hun! Steunen jullie ons?

Thank you to my Sponsors

Zlm Verzekeringen
Donated 5

"Petje af voor hoe jij je weet in te zetten voor KWF Kankerbestrijding. Heel veel succes met de voorbereidingen. Hartelijke groet van iedereen bij ZLM!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF