Thomas van Tilburg

Ride for the Roses 2020

Mijn schoonvader Ed

Ed, mijn schoonvader en lieve opa van Saar, enorme sportfan en fanatiek sporter. Je werd 9 jaar geleden getroffen door een hersentumor en dat veranderde je leven. Je vocht, streed en herstelde. 

Je gaf Judith, Maurice & Lonneke, Nicole, mijzelf en familie & vrienden nog mooie jaren en je werd trotse Opa van 3 prachtige kleinkinderen. Tot januari van dit jaar, toen er weer een hersentumor werd geconstateerd. Je was resoluut en je ging opnieuw de strijd aan met de tumor. Jouw wil was sterk, ijzersterk, maar je lichaam kon het helaas niet meer aan, deze berg was te hoog voor jou.

Je fietste zelf meermaals de Ride for the Roses, jouw laatste keer was ik er bij. Je fietste voor Sabine, de lieve vriendin van Nicole, die ook aan een hersentumor leed. Jij moest en zou, wellicht tegen beter weten in, de finish halen en jouw roos aan haar overhandigen en dat lukte. Dat je daarna in de rolstoel naar naar de eerste hulp moest, naam je voor lief. Wat een vechter ben jij....en wat zullen we je missen...  

Ik fiets voor Ed, voor Sabine, voor Rom en voor een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Thomas

Mijn badges

 

Inschrijving compleet

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Zelf een eerste donatie gedaan

Thank you to my Sponsors

Thomas Tilburg
Donated 67

Josjha Ardon
Donated 50

"Zet m op Tho xx"

Rik & Mijntje
Donated 50

"Succes man, super dat je dit doet!"

Ralph Otto
Donated 50

"Mooie actie! Zet ‘m op"

Deborah En Robbert-jan
Donated 20

"Succes Thomas!! Wat goed dat je dit doet!"

Simone & Yves
Donated 20

"Dit is echt heel moedig! Sterkte, veel moed en kracht gewenst. Maar bovenal veel succes"

Dieke & Jasper
Donated 20

"Kanjer ben je!"

Diederik
Donated 19

"Mooie actie, succes!!"

Martijn Van Der Made
Donated 15

Kees Van Der Made
Donated 15

Judith Borgers
Donated 12

"Zet hem op!!!"

Babs Van Van Den Broek- Van Beurden
Donated 12

"Helden zijn er in many ways... volgens jouw tekst was je schoonvader Ed er een.. maar wat zou hij trots zijn op zijn schoonzoon met zo’n inzet! Daarom vind ik - en hij vast ook- jou ook een held en sponsor ik je graag 🙏🏼. Succes kerel, en sterkte!!!!"

Marije Beker
Donated 12

Eefje Van Leeuwen
Donated 10

Thijs Van Vree
Donated 10

KWF 

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Voor al die miljoenen levens kan KWF elke dag het verschil maken. Met de blik gericht op de toekomst van kanker, kiezen we voor een nieuwe koers.

Lees meer over KWF