WRide4ED

Ride for the Roses 2020

Welkom Jeroen Bosker

Een mooi welkom voor Jeroen.

Wat fijn om je te mogen verwelkomen in Team WRide4ED.

 

Verwantschap!

Jeroen en Ed hebben een passie voor fietsen. Gezamenlijk Limburgs Mooiste gereden en samen ook de Alpe d'Huez op. Ieder voor zich die Hollandse berg op zwoegen, het afzien maar het samen delen van de heroische ervaring bij het behalen van de top.

Als zonen van hebben wij onze beidden vaders Joop & Ed voor hun doen op een veels te jonge leeftijd zien veranderen door de nadelige effecten van die verschrikkelijke ziekte. Beidden werden gediagnostiseerd met een hersentumor. 

Wanneer je geconfronteerd wordt met het eerste bericht dat je vader gediagnostiseerd wordt met die verschrikkelijke ziekte ga je in het begin hele onzekere tijden tegemoet. Je houdt hoop en bid voor een spoedig herstel.

Al snel worden de gevolgen van de behandelingen pijnlijk blootgelegd en laten diepe sporen achter. Gelukkig is Joop na al die jaren nog onder ons, en daar zijn we dankbaar voor.

September 2020 rijden wij samen The RidefortheRoses.

Voor onze vaders.

Het is goed om je erbij te hebben

Team WRide4ED

 

Welkom Annemieke Langeveld-Nota

Lieve Annemieke,

Wat fijn om jou als vriendin van Ed te mogen verwelkomen in Team WRide4ED

Vergelijkbaar als bij jou partner Toine hebben jij en Ed elkaar ooit leren kennen langs de zijlijn van de hockeyvelden. Supporters dat jullie waren en zijn, kleurden de vele iconische hockeywedstrijden. Geen wedstrijd ging aan jou en Ed voorbij.

Van dichtbij werd jij geraakt door het verlies van dierbaren en goede vrienden die ook de diagnose kregen.

Als onverwacht de peiler van het gezin, de hoeksteen waarop alles is gebouwd zelf hard wordt geraakt lijkt de wereld in te storten. Al strijdend ben jij er gelukkig bovenop gekomen. Je energie en je kracht is wat jou onderscheid. Je bent een vechter die niet opgeeft en daar buigen wij diep voor. 

Ed genoot van de bijzondere momenten die jullie deelden. De passie, de herrinneringen, het niet opgeven, vechten voor wat je lief is, het vooruitkijken naar de toekomst. Lotgenoten. Vrienden

Wij zijn dankbaar dat je met ons fietst.

Team WRide4ED

 

 

 

 

 

Welkom Toine Langeveld

Een mooi welkom voor Toine vriend van Ed

Jij en Ed hebben elkaar inmiddels geruime jaren geleden leren kennen. De algemene deler tussen jullie beidden was de passie voor sport en sportief bezig zijn. Beidden een gezonde dosis sportieve inzet, zorgden ervoor dat er flink werd hardgelopen. Van City Pier City, van Dam tot Dam en de Zeven Heuvelen loop. Ze werden allemaal gedaan. 

Wat ooit eens begon als wellicht een "gewoon" gezellig Zaterdagmiddag gesprek op de hockeyclub eindigde als een hele diepgaande en mooie vriendschap.

Ed had het vaak over je, hoe speciaal hij de gesprekken vond en de dagjes uit met jou en Annemieke maar ook samen. De speeches tijdens verjaardagsmomenten werden ingewisseld voor goudgekleurde monumenten van met elkaar zijn. 

En ook jij hebt helaas van dichtbij ervaren wanneer deze vreselijke ziekte zijn intrede doet. Vrienden van jou en Annemieke hard getroffen, maar ook jou eigen Annemieke. Als geen ander weet jij wat voor impact dit heeft op je partner, jezelf en je gezin. Gelukkig gaat het goed met Annemieke.

En daarom fietsen wij samen in September, om alle vrienden te eren en ze een extra steun in de rug te geven. Soms zit het keihard tegen. Samen met elkaar voor elkaar!

Toine, wat zou Ed dit prachtig gevonden hebben, dat jij dit jaar deze gedenkwaardige RidefortheRoses rijdt.

Ik heb een gedeelte van jou verhaal gebruikt om af te sluiten; 

zij is er gelukkig bovenop gekomen ook al heeft het haar veel energie en bloed, zweet en tranen gekost

Welkom in Team WRide4ED.

Met Bloed, Zweet en Tranen

Pole Position voor Team WRide4ED

Lieve vrienden, familie, kennissen en anonieme donateurs.

WOW

Namens WRide4ED willen wij jullie enorm bedanken voor alle steun betuigingen en donaties van de afgelopen weken. Dit sterkt ons allen enorm. 

Nog maar net begonnen met donaties werven hopen we deze koppositie stevig vast te houden onder de vriendenteams.

In de wetenschap dat de inschrijvingen nog maar pas van start zijn gegaan en nog vele Teams ons onderweg zullen passeren maar we willen we jullie blijven vragen ons te volgen. En steun ons met donaties of deel onze link met lotgenoten. 

De eindsprint naar September is nog lang niet ingezet

BIG Thanks namens

Team WRide4ED

 

Welkom Lonneke Pompe

En nog een warm welkom voor een nieuwe deelnemer

Hoi Lonneke,

Wat fijn dat jij dit jaar the Ride for the Roses meerijdt.

Gelukkig heb jij Ed nog voor zijn eerste diagnose kanker leren kennen. De vele lange en mooie gesprekken die jullie voerden zal jij niet snel doen vergeten. Van dichtbij heb je Ed zien veranderen, je hielp hem vaak met het rijden naar het ziekenhuis. Hij mocht gelukkig nog Opa worden van zijn kleinkinderen onze Jip & Pim.

Op de flanken van de Mont Ventoux stond jij als supporter om Ed naar boven toe te helpen. Zijn naam op het asfalt in krijt geschreven. Net zoals de helden van weleer.

Een onuitwisbare indruk liet die berg op jou achter. Na dit aanstekelijke enthousiasme fietste jij ook zelf die verschrikkelijke kale berg op. 

Het afzien het lijden het voelen van de pijn tijdens zo'n beklimming, staat in schreel contrast met de ellende en de narigheid die onze dierbaren ervaren bij de diagnose en behandeling van kanker.

Jij fietst niet alleen voor Ed maar ook voor je Oom die vroegtijdig is gestorven aan dezelfde ziekte en je collega Renee die onlangs de diagnose kreeg. En daarom, fiets JIJ!!

Zoveel mogelijk geld binnenhalen voor nog meer onderzoek. Zodat mensen die getroffen zijn en in de toekomst helaas nog zullen volgen vroegtijdig geholpen kunnen worden.

Samen verslaan we de kanker, met elkaar voor elkaar.

Lonneke, heel veel sterkte maar ook succes bij het rijden van jouw Ride for the Roses 2020

Liefs

Team WRide4Ed

Welkom Judith Labordus

Lieve Judith, in het bijzonder een warm welkom in Team WRide4Ed.

Op je eigen pagina heb jij met een hele mooie tekst invulling gegeven aan waarom jij mee rijdt. 

De laatste jaren zijn voor jou niet makkelijk geweest. Vooral jij hebt je lieve maatje Ed zien veranderen door de vreselijke gevolgen en effecten van die nare ziekte. Van dichtbij van partner en lieve vrouw werd jij op de 1 op andere dag mantelzorger. In het ziekenhuis vertelde je hetzelf zo goed en artsen begrijpen dit niet altijd.

Ook je directe omgeving heb jij helaas ook zien veranderen, niet iedereen begrijpt wat je precies doormaakt de zware last die op je schouders lag om voor Ed te zorgen. Jij moest sterk zijn en sterk blijven voor papa, je maatje, voor ED!

Jullie zijn vrienden kwijtgeraakt, maar de vriendschappen die overblijven zijn sterker dan ooit. Echte vrienden laten je niet in de steek. 

Strijdvaardig zoals Ed was, zo strijdvaardig ben jij. Je ongelooflijke vastberadenheid om er voor Ed te zijn, niet opgeven, geloven in alles waar we in kunnen geloven. Jij was er voor hem. Geloof mij, dat wist Ed ook.

Liefde is wat zegevierd, we gaan die rozen bij elkaar rapen en maken er samen een hele mooie gedenkwaardige dag van.

Als afsluiter jou mooie tekst

Dus laat ons zweren elkaar te zullen ontmoeten in september

En het bezegelen met een kus

Team WRide4Ed

 

Welkom Nicole Labordus

Lieve Nicole, een zeer warm welkom in Team Wride4Ed

Onze papa was een trouw (sport) supporter van ons beidden. Zelf was papa een sportfanaat. Gek van voetbal als hij was volgde hij ons altijd met veel trots langs de zijlijn van het hockeyveld. Het maaktte hem niet uit wat we deden als we maar een sport beoefende. 

Onze sportieve ambities zitten diep geworteld in ons DNA. De spreekwoordelijke appel valt niet ver van de boom. In de bast van de boom staat met dik gedrukte letters zijn naam gekerfd.

Samen met papa fietste jij ook, hij kwam vanuit Zoetermeer naar Breda gefietst om daar samen met jou nog een plaatselijk rondje te doen. Jou helpen in jou persoonlijke doelstellingen. Het strijden voor een doel heb jij niet van een vreemde. 

Papa keek niet naar zijn eigen belangen, maar juist en vooral ook naar dat van een ander. Zoals jij zo mooi verteld in je eigen verhaal, fietste hij ook speciaal the Ride for the Roses voor Sabine. Jou lieve vriendin, helaas is Sabine veels te vroeg gestorven aan dezelfde vreselijke ziekte.

Voor jou heeft the RidefortheRoses een nog diepere betekenis gekregen. Je fietst niet alleen ter nagedachtenis van papa maar ook voor een ander. Indezelfde spirit zoals Ed dat ook voor een ander deed.

Daarom is elke euro die we bijelkaar fietsen zo ontzettend belangrijk. Voor nog meer onderzoek, met z'n allen in de versnelling. Zodat ooit in tijd die berg voor zovelen die het nodig hebben minder hoog wordt. 

27-09-2020 in Assen is papa erbij, in ons hart en op de fiets.

We missen hem al, en gaan hem nog meer missen.

Hij had dit prachtig gevonden

Heel veel sterkte en veel liefs

Team WRide4Ed

 

 

 

 

Welkom Thomas van Tilburg

Hoi Thomas,

Wat enorm fijn dat jij deel neemt aan The Ride for the Roses 2020 in Team WRide4Ed. Wij verwelkomen jou dan ook heel graag als nieuwe deelnemer. Zoals je schrijft op je eigen pagina je fietst niet alleen voor Ed, maar ook voor Sabine en Rom. Ed is de verbindende factor die ons allen dit jaar samenbrengt maar we fietsen vooral voor alle mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte maar ook fietsen we voor de partners van, familie en vrienden die verbonden zijn met en vaak nog harder getroffen worden. Voor hun is dit een extra steun in de rug. Samen fietsen we op 27 September in de versnelling. Dank je wel voor alle steun die jij onze familie hebt gegeven. We hebben je er heel graag bij.

Team WRide4Ed

Welkom Auke Hover

Namens Team WRide4Ed verwelkomen wij heel graag Auke Hover als teamlid.

Auke dank je wel voor alle steun terwijl jij/jullie in de voorbij gevlogen jaren zelf veel te verwerken hebben gekregen. Samen fietsen we op 27 September 2020 in de versnelling voor extra euro's voor onderzoek naar kanker.

Graag sluiten we dit welkomst bericht af met jou eigen mooie woorden

Gewoon omdat het kan...nee...omdat het moet!!!!

 

Samen fietsen wij voor ED

Een willekeurige Zondag.

Het begin van een warme lente dag. Het is vroeg en nog stil op straat, de luiken nog voor de ramen. De krantenbezorger doet net zijn ronde. De geur van koffie en warm brood komt je neus tegemoet. Jij? Jij bent al even wakker klaar om naar buiten te gaan. Een strakblauwe heldere lucht. Een licht briesje, het is fris maar niet koud. Precies goed! Zoals het hoort te zijn.

Waar ben jij? Jij zit al op de fiets rijdend door het groene hart waar jij gelukkig bent. Mensen ontwaken, ramen gaan open hun wasgoed al wapperend in de wind. De dauw over de velden verdampt bij het zien van de eerste zonnestralen. Lammetjes en koeien komen je al springend tegemoet de magnolia staat vol in bloei. Met een soepele tred fiets jij over de steeds warmer wordende asfalt wegen. Het enige geluid dat je hoort is het tikken van de derailleur bij het schakelen naar een hoger verzet. Met de wind in de rug je blik op oneindig. Diep in gedachte verzonken wegdromend bij je favoriete muziek. Het gaat lekker.

Niets vermoedend neem jij een verkeerde afslag. De wind draait. Wat volgt is een hobbelweg die voelt als een achtbaan. In de verte donkere wolken, er is zwaar weer op komst. Je laat je niet afleiden. Een steentje dat wegschiet, een lekke achterband. Je plakt het gaatje en gaat door. Wat volgt is een hongerklop. De bidon is leeg, je laatste mueslibar al even geleden. De zon vol brandend op je kop en geen bescherming.

Je bent alleen en het valt je zwaar je weet je staat geparkeerd. Je herpakt jezelf en vervolgt je weg. Tegenwind maakt plaats voor een storm. Niet veel later de ketting breekt. Dan kan je heel hard trappen, maar je komt niet ver. Je mobiel heeft geen bereik en je batterij staat op 1%. Bellen heeft geen zin. Dan verandert alles.

De storm gaat liggen, een zonnestraal breekt door.

Het is stil op Zondag.

 

Na heel veel fijne jaren die we samen met Ed mochten beleven, hebben we toch geheel onverwacht afscheid moeten nemen van mijn lieve man en maatje, onze papa, schoonvader en trotse opa.

Ter nagedachtenis aan Ed fietst Team WRide4Ed om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  KWF Kankerbestrijding en wij zijn jou heel erg dankbaar. 

Doe met ons mee, doneer of fiets mee met

Team WRide4Ed

Thank you to my Sponsors

Albert En Bas Ploeger
Donated 100

"Succes"

Els En Harrie Hover
Donated 100

"Auke, jij maakt van deze Ride for the Roses een echte krachtproef. Sterk, héél sterk, is de eenzame fietser, die kromgebogen over het stuur deze krachtproef volbrengt. Jij mag trots zijn op jezelf, omdat jij zoiets bedenkt en ook nog gaat uitvoeren. Wij zijn trots op jou."

Rene En Diny Labordus
Donated 100

"Goed van je! Succes, zowel met de voorbereiding als de dagen zelf"

Duncan, Marc & Magali
Donated 84

"Succes met de training en ride4theroses 💪🏻 Supergoed dat je dit doet 👊🏻"

Carola Van Der Sluis - Van Rooijen
Donated 75

"Zet hem op Auke en geniet van de reis!"

Anonymous
Donated 75

Thomas Tilburg
Donated 67

Kristy Suurmeijer Virtual Business Support
Donated 53

"Petje af Auke! Heel veel succes!"

Nicolette De Wit
Donated 53

"Heel veel succes , ik hoop dat je het bedrag haalt, en het fietsen natuurlijk 👍😘"

Jildou De Jong
Donated 50

Anonymous
Donated 50

"Hoi Judith, Een kleine bijdrage van ons erbij. En we fietsen met je mee voor Ed. Maar we spreken elkaar nou voor the Ride."

Toine Langeveld
Donated 50

Annemieke Nota
Donated 50

Anonymous
Donated 50

"Hoi Annemieke wat ben jij een topper. Heel veel succes."

Koen & Pauline Labordus
Donated 50

"Auke, wat super dat je dit weer gaat doen! Je bent een topper en we hebben veel respect voor hoe jij met alles omgaat. We wensen je heel veel succes! Groetjes van Koen Pauline Xavi & Isa"

Anonymous
Donated 50

Jafodima Gaag
Donated 50

"Succes met fietsen!"

Huub En Hettie Giesbertz
Donated 50

"Geweldig Annemieke! Zet hem op! We hopen dat het voor Annelies net zo goed mag gaan als bij jou!!"

Maartje
Donated 50

"Lieve pap, trots op jou en mama hoe jullie je inzetten voor deze ziekte. Zo vaak als de ziekte al voorbij is gekomen in jouw directe omgeving, hoop ik dat er in de toekomst steeds meer mensen genezen kunnen worden. Op naar een mooie Ride! X"

Josjha Ardon
Donated 50

"Zet m op Tho xx"

Judith Labordus
Donated 50

"Je doet dit niet alleen!"

C. Bosker
Donated 50

"Top. Stoere vrouw. Veel succes en veel plezier."

Jannie Elsen
Donated 50

"Ha Toine, succes met fietsen"

Rik & Mijntje
Donated 50

"Succes man, super dat je dit doet!"

Els Mouwen
Donated 50

"Nou Toine vind het geweldig dat je dit gaat ondernemen.Het is 27 sept. als ik het goed heb begrepen.Zet hem op Toine!!"

Anonymous
Donated 50

M Nota
Donated 50

"Succes met de fietstocht. Misschien zit er wel een wielrenner in je verscholen"

Dianne Nota
Donated 50

"Voor jullie Toine en Annemiek! Zet de onmacht en verdriet om het verlies van een dierbare vriend om in dit krachtige gebaar. Trouwe vrienden zijn jullie❤"

Coby Bosker
Donated 50

"Top dat je mee fietst voor al je dierbaren. Veel succes en veel plezier"

Hidde Nota
Donated 50

"Lieve Annemieke we vinden het een geweldig initiatief. We wensen je veel succes bij de trainingen en veel plezier bij de tocht. Lieve groeten Hidde en Anny."

Peter Kroos
Donated 50

"Hoi Auke, het heeft even geduurt voordat ik kon reageren. Op Facebook kan ik nog een beetje volgen hoe het met jullie gaat. Ik heb nog steeds bewondering voor hoe jullie je door deze moeilijke situatie heenslaan. Het doet mij goed te horen dat het naar omstandigheden goed gaat. Zelf heb ik na een mooie periode SOS International op een vervelende manier moeten verlaten. Het is mij wel gelukt om van deze negatieve tijd iets moois te maken: Www.casamauri.wordpress.com Www.bergenbranding.wordpress.com Nu met het virus in Spanje staan we wel even voor een nieuwe uitdaging. Het bedrijf is verplicht gesloten en de annuleringen vliegen ons om de oren. Hier komen we ook wel doorheen maar is wel de reden van de uitgestelde donatie. Ik hoop dat je de target behaald en wens je veel succes met je nieuwe uitdaging. Sterkte en denk ook een beetje aan jezelf. Groeten, Peter Kroos"

Ralph Otto
Donated 50

"Mooie actie! Zet ‘m op"

Fam Kruizinga
Donated 50

"Wat super stoer en goed van je! Veel bewondering voor jullie. We hopen dat de ziekte ooit genezen wordt. Sterkte met de mensen die je in gedachte hebt. We hopen op veel genezing. Groetjes Arjan, Silvia, Lennart, Thijmen en Ewoud."

Charlotte Smits
Donated 50

"Heel veel succes."

Ad & Dominique
Donated 50

"Als er een wild zwijn over het wildrooster rolt, volgen er meer! Heel veel succes!"

Oma Toos
Donated 50

""Auke, succes met fietsen. Heel goed van jou. Ik ben trots op je, dat je óók aan anderen denkt." Heel veel liefs van oma Toos."

René En Diny Labordus
Donated 50

"Mooi dat je meerijdt! Succes"

René En Diny Labordus
Donated 50

"Zet hem op! Mooi dat jullie dit met elkaar doen"

Judith Labordus
Donated 50

Anne En Wilhelm Antonioli-pruim
Donated 49

"Toi toi toi. Mooi initiatief weer! Op naar die 3000!!!!"

Anonymous
Donated 47

Ron Theunissen
Donated 46

Tuan Tran
Donated 46

Linda Faas
Donated 38

"Je bent een topper Auke, we maken de 600 vol. Succes met de voorbereidingen en op naar die 3000,00"

Hanneke Van Wijngaarden
Donated 31

"Dat streefbedrag heb je bij deze gehaald! Succes met alle voorbereidingen voor dit supergoed doel."

Bram Nota
Donated 30

"Topper!!"

Robbert
Donated 30

"Mooi verhaal pap! Ik ben trots op jou dat jij je in blijft zetten voor het welzijn van anderen die hulp behoeven. Een mooie vuist tegen de ziekte en tegelijkertijd een eerbetoon aan alle vrienden die de strijd hebben moeten opgeven met in het bijzonder Ed. Succes en geniet van deze mooie rit met de rest van het team!"

Robbert
Donated 30

"Mam, wat ben ik trots op jou. Na zelf het lijdende voorwerp te zijn geweest en precies te weten hoe het is om als strijder deze enge ziekte te lijf te gaan, sta je zij aan zij met andere gedupeerden. Ik hoop dat jij Annelies veel steun kan bieden komende periode. Laten we ieder slachtoffer eren met jouw deelname aan deze bijzondere rit met in het bijzonder Ed. Succes!"

Joost Nota
Donated 30

"Zet ‘m op!"

Clemens Van Lingen
Donated 30

Michiel Miske
Donated 30

"Hé Jeroen, tof dat je dit gaat doen! Zou je mij op de hoogte willen houden van je vorderingen?"

Marja Bitterberg
Donated 30

"Succes Toine!"

Meinselect
Donated 30

"Heel veel succes Maurice!"

Elselieke Hermes
Donated 30

"Met ook mijn mama in gedachten 💛. Goed bezig Lonneke!"

Aad Voet
Donated 30

Evelyn Falkenberg
Donated 30

"hoi Auke, heel veel succes met de voorbereidingen en de tocht zelf eind september. Hopelijk hebben we Corona dan al lang overwonnen en zeggen we: nu kanker nog. Jo en Evelyn Falkenberg"

Caroline Van Rooijen
Donated 28

"Auke, wat een enorm mooi hart heb jij voor andere mensen. Geweldig dat je dit doet en ik steun je graag!"

Joost Den Hengst
Donated 28

"Heel veel succes!!"

Katja Van Roij
Donated 27

"Kanjer!"

Sofie Schrover
Donated 27

"Wat mooi dat je dit doet! Super veel succes met voorbereiden en met de actuele tocht!"

Silvana Van Den Heuvel-thenu
Donated 25

"Je hebt nog even de tij"

Cyriel En Josien Rutten-falkenberg
Donated 25

Pieter Van Zutphen
Donated 25

"Geschokt en zoveel respect!"

Inge Van Driel
Donated 25

"Heel veel succes, Gr Jan en Inge"

Just Hijzen
Donated 25

"Succes."

Sandra Helmes
Donated 25

"Heel veel succes Auke en door deze donatie draag ik graag mijn steentje bij."

Monique Duits
Donated 25

"Succes!"

Lars Van Roij
Donated 25

Nicole Labordus
Donated 25

Cynthia
Donated 25

"Zeer mooi initiatief! Zet hem op!! Ben trots op jullie :) xxx"

Anonymous
Donated 25

"Goed initiatief Toine. Mijn broer Wim heeft afgelopen december ook de diagnose gekregen."

Irja Louwman
Donated 25

"Veel succes Annemieke"

Joost Dijkhuizen
Donated 25

"Hallo Toine, een indrukwekkend verhaal, geschreven op de jouw kenmerkende stijl: duidelijk, empatisch en to-the-point. Wij dragen graag bij. En al is het geen vrolijke aanleiding, ik ben blij van je te horen. En wel een goede aanleiding om de draad weer op te pakken. We gaan weer 's wat afspreken (als de periode van "sociale onthouding" weer voor bij is....) Hartelijke groet, ook aan Annemieke Joost"

Dirk En Conny Staut - Van Den Boom
Donated 25

"Hartstikke goed doel ! Heel veel succes, Toine."

Hilde
Donated 25

"Annemiek, zet hem op, net als je naamgenoot Annemiek van Vleuten😉. Goed bezig ."

Klaas, Trijn, Ric & Wia
Donated 25

"Succes!"

Marielle Van Wijk
Donated 25

"Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes met de voorbereidingen en de actie zelf!"

Anonymous
Donated 25

Sandra
Donated 25

"Super dat je dit doet! Succes."

Glynes Sedney
Donated 25

"Heel veel succes."

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

"Zet hem op meid. Petra fietst vast en zeker mee 👍"

J. Jagerman
Donated 25

"Stoer van je"

Mandy Cohenno
Donated 25

"Zet 'm op Auke! Mooie actie van je, op naar je streefbedrag en de finish!!"

Maarten & Kim
Donated 25

"Lieve Nic, heel veel succes met deze rit die dit jaar opnieuw een extra betekenis krijgt."

Peter
Donated 25

"Veel succes Lon! Mooi initiatief"

Louis De Jong
Donated 25

"Goed initiatief Auke! Mijn moeder overleed aan kanker op 50 jarige leeftijd. Veel te f#cking jong. Als ik op deze manier een steentje kan bijdragen, heel graag."

Auke Hover
Donated 25

Christian Langeveld
Donated 25

"Mooi initiatief. We zullen Ed missen, gelukkig hebben we veel mooie herinneringen aan hem zodat hij voor altijd in ons hart zal blijven."

Maarten Van De Graaf
Donated 25

Henny Ph. De Wolf
Donated 22

"Succes Jeroen!!"

Anonymous
Donated 21

"Het lijkt ons een leuk idee om het jaar '21 te beginnen met een donatie van €21,-"

Maurice Labordus
Donated 21

Nicole, Thomas En Saar
Donated 20

"You go Auke! Een positieve doorzetter ben je!"

Jip Van Witzenburg
Donated 20

"Succes👍🏻"

Floor Van Der Burg
Donated 20

"En oh wee, als je em nu niet uit rijdt :-)"

Anne Otterloo
Donated 20

"Succes!!! Goed bezig!"

Ria Stolwijk
Donated 20

"Wat een super aktie van jou! Ik doneer graag voor deze aktie. Heb zelf al veel mensen verloren aan kanker, waaronder mijn eigen man. Wat fijn voor jullie dat je vrouw het goed maakt. Heel veel succes met deze aktie en met je fietstocht! Lieve groet Ria"

Muriël Bredt
Donated 20

"Hi Auke, Alvast heel veel succes met deze uitdaging en heel veel sterkte voor jullie als gezin, Groeten, Muriël"

Cecile De Boer
Donated 20

"Veel succes Auke!"

Angela Van Dam
Donated 20

"Super goed initiatief Auke! Ik wens je heeeel veel succes en natuurlijk ook veel plezier tijdens het fietsen."

Anonymous
Donated 20

"Auke, Top dat je dit doet! Groeten, Pascaline"

Rina Westerduin
Donated 20

"Goed dat je dit doet!"

Deborah En Robbert-jan
Donated 20

"Succes Thomas!! Wat goed dat je dit doet!"

Anonymous
Donated 20

"Heel veel succes❤"

Wil Moermond
Donated 20

"Heelveel succes, ook nu al met trainen"

Simone & Yves
Donated 20

"Dit is echt heel moedig! Sterkte, veel moed en kracht gewenst. Maar bovenal veel succes"

Hester
Donated 20

"Hoi Auke, Met trots vertelde jij op kantoor het prachtige doel wat je wilt bereiken. Ik wil hier zeker een steentje aan meedragen. Ik wens je alle succes hierin en geniet van de fietstochten! Hartelijke groet, Hester"

Thérèse De Vroomen
Donated 20

Murielle Mulder
Donated 20

Anonymous
Donated 20

"Toine veel sterkte en succes met je aktie"

Sebas
Donated 20

"Wat stoer en knap weer Nic! Succes! Sebas"

Rogier Drenth
Donated 20

Frida Valk
Donated 20

Klaartje Van Van Leeuwen
Donated 20

"Heel veel succes!"

Dieke & Jasper
Donated 20

"Kanjer ben je!"

Bo - Dd
Donated 20

"Succes Lonneke!"

Peter Swart
Donated 20

"Mooi initiatief, Auke! Succes met de voorbereiding."

Nancy
Donated 20

"Succes weer Auke! Als het weer het toelaat, ben ik graag je trainingsmaatje voor Berkel-Gouda vv!"

Anonymous
Donated 20

"Topper!!"

Judith Haans Kierkels
Donated 20

"Heel veel succes Auke! Een super knappe prestatie dat je dit al gaat doen."

Pim Schenkels
Donated 20

"Lieve Judith, succes met je voorbereiding. Lia en Ed denken nog veel aan Ed, maar ook aan jou. Kop op en dikke kus😘"

Remco Van Diemen
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Ad En Gea Dijkers
Donated 20

"Beter laat dan nooit."

Tom Terwiel
Donated 19

"Heej Lon! Super initiatief! Heel veel succes"

Diederik
Donated 19

"Mooie actie, succes!!"

Anonymous
Donated 19

Leonie
Donated 19

"Succes lon!"

Mariska De Jong
Donated 19

"Beste Auke, Heel veel succes. Je kunt het. Voor ieder gewerkt jaar 1 euro. Groet, Mariska"

Jolanda Van Engelen
Donated 19

"Succes Auke. Je bent een toppertje!!"

Martijn Baggen
Donated 19

Miranda Vd Spruit
Donated 15

"Ik denk aan jullie!"

Bart En Ans
Donated 15

"Wij wensen jou veel sterkte met deze rit en zijn in gedachten bij jou en Ed. Liefs, Bart en Ans."

Belinda De Wild
Donated 15

"Go Nic, supertrots!♥️"

Martijn Van Der Made
Donated 15

Kees Van Der Made
Donated 15

Corné Vd Hoven
Donated 15

Marie
Donated 15

"Heel veel succes Nicole, zet ‘m op!"

Anniek Grosfeld
Donated 15

"Lieve Nicole, Onwijs trots op jou dat je gaat fietsen! Zet hem op!! Lfs, Anniek"

Yf, Rick, Rein En Marie
Donated 15

"Dikke kussen van ons!"

Joëlle De Wit
Donated 15

"Super zeg!!"

Jose Adema
Donated 15

Frederique Kleverlaan
Donated 15

"Lieve Lon, heel veel succes!!!"

Anke Meijer
Donated 12

"Knap dat je dit gaat doen. Sterkte met het verlies."

Judith Borgers
Donated 12

"Zet hem op!!!"

Jeroen Bosker
Donated 12

Babs Van Van Den Broek- Van Beurden
Donated 12

"Helden zijn er in many ways... volgens jouw tekst was je schoonvader Ed er een.. maar wat zou hij trots zijn op zijn schoonzoon met zo’n inzet! Daarom vind ik - en hij vast ook- jou ook een held en sponsor ik je graag 🙏🏼. Succes kerel, en sterkte!!!!"

Marlous Van Leeuwen
Donated 12

"Veel succes Lon!"

Jax
Donated 12

"Zet hem op Nicole!! onwijs veel succes gewenst!"

Marije Beker
Donated 12

Elleke Pompe
Donated 12

"Toppers ik juich jullie naar de finishlijn! Prachtig initiatief !"

Martijn
Donated 10

"Auke veel succes"

E Hazenack
Donated 10

"Denk aan je!"

Anonymous
Donated 10

"Mooi Auke! En heel veel succes"

Anonymous
Donated 10

"Kanjer, dit gaat je lukken!"

Ingrid De Ruijter
Donated 10

"Prachtig initiatief Auke, heel veel succes en plezier!"

Ralf Van Heukelom
Donated 10

"Heel veel succes Auke! Wat een fantastisch initiatief!"

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Martijn Koorneef
Donated 10

C. Uijtdehaag
Donated 10

"Auke, goed initiatief! Succes met de voorbereiding voor de grote tocht!"

Sabine Bloemink
Donated 10

"Fantastisch dat je dit doet! Veel succes!"

Marjolein Roos
Donated 10

"Ga ervoor ,en je bent een topper 👍"

Menno Mekes
Donated 10

"Toitoitoi Auke! Mooie actie; stoer!"

Tim Van Der Krans
Donated 10

"Zet 'm op Auke!"

Petra Vink
Donated 10

"Succes💪🏼"

Elly De Jonge
Donated 10

"Prachtig doel, veel succes met fietsen."

Esther Van Diemen
Donated 10

"Zet 'm op Auke, het gaat je lukken!"

Kaj
Donated 10

Eefje Van Leeuwen
Donated 10

Tamara Engelen
Donated 10

"Zet 'm op Auke!"

Erik Kurver
Donated 10

"succes Auke, goed bezig"

Sandra Van Dongen
Donated 10

"Ik wens je heel veel succes lieve collega!!!"

Lenny Van Der Linden
Donated 10

"Ha Annemiek, wat een goed initiatief! Ik support jou graag. Succes! Groetjes Lenny"

Kees Van Der Pol
Donated 10

"Annemiek succes"

Thijs Van Vree
Donated 10

Anne-marie Van Seters
Donated 10

"Wat goed dat jullie meedoen aan deze fietstocht. Ik steun jullie graag!"

Yuunka Lau
Donated 10

Agaath Vd Pal
Donated 10

"Helemaal top Annemieke!👍"

Hansje Va N Vliet
Donated 10

Margo Rensink
Donated 10

Ronald Van Hal
Donated 10

"Succes Toine !"

Anonymous
Donated 10

Harry Godschalk
Donated 10

Krieken
Donated 10

Tahnee Otten
Donated 10

Puck Zondervan
Donated 10

"Mijn afscheidscadeau aan jou ;) Succes met het inzamelen verder!"

Emilie
Donated 10

"Zet hem op Lon! Prachtig doel."

Monique
Donated 10

"Heel veel succes Auke!"

Suzanne De Wit-beukers
Donated 10

"Goed bezig Lon! Liefs Siz"

Caroline ‘t Hart
Donated 10

"Lieve Nic, Trots op jou ♥️ Liefs Caro"

Belgin Sahin
Donated 10

"topperrr"

Marthe
Donated 10

"Succes Lon!!"

Anonymous
Donated 10

"Wat mooi dat je dit doet. Veel succes!"

Maria Ter Hoek
Donated 10

"Een top actie!"

Marit Brosky
Donated 10

"Het is niet veel, maar wil laten weten dat ik aan je denk! Wat dapper dat je dit doet en wat een prachtige tekst voor je paps... Heel veel liefs, Marit"

Lieke Van Gerdingen
Donated 10

"Hoi Auke (en Karin), Natuurlijk support ik je! Zet hem op!! Groetjes, Lieke (mama van Jinte en Thijs)"

Jonne
Donated 10

"Wauw Nicole, wat een prachtige tekst en wat een prachtig doel. Heel veel succes!"

Anonymous
Donated 10

Florian Wijnen
Donated 8

"Zet hem op Nicole!"

Yvonne Groen-aerts
Donated 5

"Indrukwekkend Auke! Suc6!"

Lee Backx
Donated 5

"Succes!"

Suzanne Ellis
Donated 5

Bror Ossel
Donated 5

Elise
Donated 5

"Wat goed dat je je hiervoor inzet Lon! Zet hem op."

Tuan Tran
Donated 1

"Om de voortgang erin te houden... :-)"

KWF 

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Voor al die miljoenen levens kan KWF elke dag het verschil maken. Met de blik gericht op de toekomst van kanker, kiezen we voor een nieuwe koers.

Lees meer over KWF