Zooitje Ongeregeld

Ride for the Roses

Roller Ride for the Roses

Het tweede evenement georganiseerd door Sharon van Team Zooitje Ongeregeld is een feit! 

Deze keer op hele ander wielen dan we gewend zijn! 

Geslaagd evenement!

Gisteren vond de Meet, greet and ride plaats! Een samenwerking tussen Keverclub Nederland Regio zuid Holland, Vulcaan (plaatselijke brouwer) en team Zooitje Ongeregeld. De kevers en fietsers passeerden elkaar onderweg tijdens een mooie route door de omgeving van Vlaardingen. Het weer werkte ook perfect mee! Er is met dit evenement 206 euro opgehaald voor op de cheque van Team Zooitje Ongeregeld! 

Team Zooitje Ongeregeld fietst met oldtimers!

Een evenement voorafgaand aan de Ride for the Roses 2019 in Goes...

Het idee speelde al heel lang in mijn hoofd, maar hoe ging ik dat aanpakken? In 2018 had ik al vele partijen aangeschreven om de samenwerking op te zoeken. Dit leverde eigenlijk niets op. In veel gevallen was 'nee' niet eens een antwoord en hoorde ik gewoon niets. 

Tot ik de Keverclub Zuid Holland benaderde. Zij gooide de deur niet meteen dicht en wilde weten wat ik voor plannen had. Die had ik nog altijd niet concreet, maar het de titel 'Aircooled' Ride for the Roses spookte vaak door mijn gedachten. Ik ben een groot liefhebber van Volkwagen busjes en kevers en bezoek vaak meetings en dergelijke. 

Keverclub Zuid Holland vond wel dat er een verbinding moest zijn met de fietsers en zo ontstond langzaam ons evenement. Het wordt een tocht voor zowel fietsers als oldtimers, met een overlap in de route, zodat ze elkaar wel tegenkomen. 

De route is aan de start (bij Vulcaan Bier, Vlaardingen) op te halen tegen een vrijwillige donatie. Ik heb mijn vrienden van fotoclub de Zelfontspanners bereid gevonden om met de start, onderweg en bij de finish foto's te maken van de deelnemers. Deze zijn dan later ook te bestellen, tegen een vrijwillige donatie.  

Nu nog duimen voor mooi weer en leuk aantal deelnemers! 

Samen fietsen wij voor een nieuwe morgen

Wij fietsen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  KWF Kankerbestrijding en wij zijn jou heel erg dankbaar.

Thank you to my Sponsors

Meet En Greet
Donated 206

"Opbrengst meet en greet Keverclub Zuid Holland zaterdag 18 mei 2019"

Rovem Financieel & Fiscaal Advies
Donated 53

Loodgietersbedrijf Verburg
Donated 50

"Succes en veel plezier!"

Arjo Betist
Donated 50

Familie Kruijthoff
Donated 37

"Namens de bijna voltallige Kruijthoff, zet 'm op!"

Wil Gerritse
Donated 30

Deb En Pele
Donated 28

"Heel veel succes allen !!!"

Marja Jonas
Donated 20

"Thomas"

Metaalrecycling Thomas & Johnny Van Wanrooij
Donated 15

"Koper voor kanker (onderzoek)!"

Ankie Wilschut
Donated 15

Gert-jan Boudewijns
Donated 12

Marja Jonas
Donated 12

Cees Jonas
Donated 12

Rob En Janny Van Den Berge
Donated 10

"Zet 'm op veel succes!"

Buurtjes
Donated 10

"Toppers!!!"

Anonymous
Donated 10

"Succes!!"

Sharon Jonas
Donated 10

Chantal Kreeft
Donated 5

"Zet 'm op!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF