Alexandra Stroosnijder

Ride for the Roses

Ik fiets voor...

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Top 100 behaald

My Updates

Blog zonder naam

Ik had vanmorgen een blog getypt, maar goed, die zie ik nergens meer terug🤷🏻‍♀️ Ik fiets dus in het speciaal voor mijn oma, net als in 2014 en 2016. Mijn oma (Jo Kooman) is gestorven op 10-06-2003. Ze had kanker maar is uiteindelijk gestorven aan een bloeding door de medicijnen. Mijn oma was een geweldig lief mens, als ik problemen had kon ik altijd bij haar terecht. Ik denk nog vaak aan haar. Maar ook fiets ik voor al die anderen die gestorven zijn maar ook voor degene die nog steeds keihard aan het vechten zijn!

Thank you to my Sponsors

Ikzelf
Donated 10

"Iemand moet de eerste zijn🥰"

Goula De Kubber
Donated 10

"Trots op je kind"

Isk Mamed
Donated 10

Petra
Donated 5

"We gaan weer knallen voor het goede doel"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF