archie staal

Ride for the Roses

Ik fiets voor...Niels Mesu en andere jonge sporters gediagnosticeerd met kanker

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Negeer Niet Deze Oproep, Doneer Aan De Kopgroep!
Donated 50

"Hij die het goede voorbeeld wil geven gaat natuurlijk fietsen maar doneert zelf ook….als eerste,,,,,help mij alstublieft de kopgroep te bereiken. Ik denk aan mijn vriend en schaatsheld, wijlen Jan Uitham die altijd zei :"tot ziens in de kopgroep", ik hoop tegelijkertijd ooit mijn jonge zieke schaatsheld gezond en wel terug te zien in de kopgroep van de echte Elfstedentocht. Het zou voor mij een overwinning zijn over de ziekte kanker en een overwinning van het leven zelf en een bewijs dat goede hoop op genezing en verbetering nooit zinloos is te koesteren! Doneert U aub voor Niels Mesu. Tot ziens in ONZE KOPGROEP!!!!!!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF