Bart de Kock

Ride for the Roses

Ik fiets voor...

De eerste keer - 2012- heeft Bart de Ride for the Roses gefietst met/op uitnodiging van onze neef Henk Schipper, in zijn bedrijfsteam. Bruis kon helaas vanwege de zeer korte termijnplanning niet mee. Het werd een ronde Westland/Rotterdam van meer dan 110 kilometer hard trappen in snikheet weer.

Het was fantastisch om met zoveel mensen te mogen fietsen tegen de rotziekte die ons allemaal (de een dichterbij dan de ander) raakt. De Ride is bedoeld om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het KWFen het inschrijfgeld gaat dan ook geheel naar het KWF. De organisatie wordt geheel door vrijwilligers gedragen.

Het jaar erop, 2013, hebben wij samen, als 'Team Bart en Bruis', gefietst in de omgeving van Ede. Een afstand van zo'n 100 kilometer door een schitterende omgeving, over een supermooi parcours en met veel geluk met het weer. Het stopte met regenen op het moment van de start en het bleef mooi tijdens de hele rit. 

Na deze Ride in Ede in 2013 is onze vader Henk de Kock op 76-jarige leeftijd tijdens de kerst overleden aan de gevolgen en/of complicaties van kanker en zijn wij (toen als Team Bart en Bruis) in september 2014 opnieuw de Ride for the Rose gaan fietsen, deze keer in Zeeland (ca. 108 km). Daarbij zijn wij dit keer actief gaan zoeken naar sponsoring om het bedrag dat we bijdragen aan het KWF zo groot mogelijk te maken.

Het Visserijmuseum Woudrichem heeft als sponsor ook nog een foto-expositie gehouden over onze Ride bij de opening van het seizoen in 2015. Fantastisch om zo nóg meer aandacht te krijgen voor de Ride en het KWF. 

We hebben ook in 20152016 meegedaan met de Ride. Elk jaar trappen we op ons best om te werken aan een wereld zonder (of in ieder geval met minder) kanker. In 2017 reed ook mijn oudste zoon voor het eerst mee met ons team. En deed Henk Schipper vorige jaren mee met zijn 'eigen' bedrijfsteam, dit jaar stroomt hij bij ons in en groeien we met ons team gestaag verder! ;-)

Wanneer we erbij stilstaan realiseren we ons pas dat er zoveel mensen zijn die kanker hebben, of hebben gehad, waarvan enkele overleden en de meeste gelukkig nog bij ons zijn. Het is ook zo verrekte breed; echtgenote(s), schoonmoeder, schoonopa, juf op school, huisarts, onze vader, andere familieleden, meerdere collega’s, mede-bestuursleden en dan nog zoveel andere goede en minder goede bekenden…

En je weet het niet van anderen, niemand praat er zomaar over, maar als je op het onderwerp komt heeft iedereen zijn ervaringen.. Van dichtbij of verder weg, iedereen komt ermee in contact. Kanker is een ziekte die veel te veel voorkomt, met heel veel impact niet alleen voor de patiënt zelf, maar ook voor alle mensen om hen heen. Laten we er met zijn allen dus aan werken om het KWF extra middelen te geven voor onderzoek naar voorkoming en genezing van deze rotziekte.

Daarom fietsen wij, dit keer als Team de Kock en Schipper de Ride for the Roses, net als in 2018, en ook nu in 2019 weer mee. Ons team wordt steeds groter, nu zijn ook onze neven Leen en Martin de Kock erbij.

Denk eraan! voor iedere euro van onze lieve sponsors rijden wij extra hard! 

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Top 100 behaald

Spurtbom al 5 jaar rider

Thank you to my Sponsors

Judith Koole
Donated 50

"We steunen je weer dit jaar natuurlijk. Veel succes van Judith en Hennie x"

Maikel Den Hertog
Donated 10

"Succes!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF