CASPER’s Peloton ZEELAND

Ride for the Roses 2020

ONZE STRIJD TEGEN KANKER.

Helaas drukt kanker al vele jaren een stempel op de samenleving. Veel is er al gedaan in de strijd tegen deze ziekte, maar er zijn vormen van kanker (b.v. alvleesklierkanker), waarvan de behandeling en mogelijk genezing nog in een pril stadium zijn. Dit heeft te maken met de complexiteit van deze vormen, maar helaas ook met (gebrek aan) geld. Onderzoek en behandelingen zijn immers erg duur.

RIDE for the ROSES ondersteunt al jaren de strijd tegen kanker en wij doen sinds 2008 vrijwel altijd mee aan deze prachtige fietstocht tegen kanker. Zo dragen wij ons steentje bij aan deze strijd.

Wilt u ook steunen? Dat kan. B.v. door ter doneren op onze teampagina, of door één van onze teamleden te steunen.

Samen trappen wij zo kanker de wereld uit. 

 

Samen fietsen wij voor...

... om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  KWF Kankerbestrijding en wij zijn jou heel erg dankbaar.

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF