Filip Roorda

Ride for the Roses

Ik fiets voor Koos

Een jaar geleden hoorde Koos en Ellen dat Koos een tumor in zijn hersenen had, nu, een jaar later, is koos behandeld, maar zal hij nooit genezen worden van deze ziekte. door mee te fietsen met ride for the roses kan ik Koos niet genezen, maar ik hoop wel bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling in de behandeling, en het voorkomen van deze vreselijke ziekte

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

My Updates

trainen en koersen

het komt er aan! nog een weekje tot de Ride. na een bizare week waarin wij als team super veel mooie donaties hebben gekregen werd het wat minder, wat niet meer dan logisch was. een voordeel hiervan is toch dat ik me hierdoor echt kon richten op de voorbereiding. Kilometers maken en zorgen dat ik fit zou zijn. ik heb me aangesloten bij een wielervereniging en hier kon ik heerlijk fietsen, trainenen en natuurlijk koersen. hard fietsen met de focus om te groeien en mijzelf klaar te stomen voor een tocht van 100 kilometer. een betere training om uiteindelijk in een peloton te fietsen is er niet! maar bij koersen hoort natuurlijk ook het risico dat je keihard op je kloten kan slaan. tot nu toe kon ik gelukkig om alle valpartijen heen sturen! 

Mijn focus lag ook grotendeels bij school, want mijn toekomst moet ook verzorgd worden natuurlijk. en aan het eind van het jaar een feestje omdat zowel ik als twee van mijn teamleden geslaagd waren. en wat een mooi cadeau kregen wij! alle aanwezigen hielpen bij ons bedrag door mooie bedragen te doneren.

En wat was het mooi dat ook Koos aanwezig kon zijn bij het feestje! zo konden we genieten van een mooie dag en weer een stap zetten richting de versnelling in het kankeronderzoek

Nu gaan we de laatste week in, maximaal voorbereiden, trainen en gelletjes kopen! Echt zin in! en als kers op de slagroomtaart, dankzij de organisatie kan Koos ook aanwezig zijn bij de tocht! onze dank is groot! 

 

eerste dagje

Gisteren was het zo ver, officiele inschrijving van ons team. Bij Koos en Ellen thuis aan tafel. de samenstelling van het team was al rond, het vakantiegeld was er en dus de ruimte om ook een mooi shirt te bestellen. ik fiets voor Koos, dat moet er op komen te staan. zodat ik elke seconde dat ik op de fiets zit voor ogen heb waar ik voor fiets

en daar gingen we, fondsen werven als een malle. 250 per persoon was een reëel doel dachten wij zo. 1500 met zijn zessen. maar wat een start hadden we! de donaties kwam binnen. het bedrag liep op en binnen 24 uur hadden we de 1500 euro al verzameld. nu het mooiste van het verhaal, bijna alles kwam bij Ellen weg. Koos kreeg super goed mee hoeveel we binnen aan het halen waren, en dit deed hem toch erg veel. wat een motivatie is dat om nog meer fondsen te werven!

wat een dag is het zo! optimaal genieten van wat anderen voor ons, koos en alle mensen die met deze ziekte in aanraking komen willen doen! oneindig dankbaar voor de mooie reacties en de prachtige bedragen die gedoneerd worden! 

er zijn niet genoeg woorden die aan kunnen duiden hoe dankbaar ik ben voor alles wat er voor ons gedaan wordt!

Thank you to my Sponsors

Gasten Examenfeest Familie Roorda
Donated 100

"Dit is een donatie van de gaten van ons examenfeest. Bedankt iedereen voor de fundatie!!"

Arjan Van Der Wal
Donated 53

Martijn
Donated 25

"Respect en succes!"

Gerrit En Gerlinde Roorda
Donated 25

Laurent Dwarshuis
Donated 20

Ronald
Donated 19

"Lekker bezig flipje ♥️ Hoop dat je je doel snel bereikt"

Anonymous
Donated 19

Filip Roorda
Donated 19

Anonymous
Donated 13

"Respect Filip. Groetjes, Jan"

Arend Elias Oostindier
Donated 12

"Hé Filip, indrukwekkend verhaal, en doet altijd denken aan helaas nog te veel vergelijkbare verhalen. Goeie actie! Arend Elias"

Anonymous
Donated 12

Anonymous
Donated 12

"Goed bezig broer!"

Demi Snijder
Donated 10

"Heel veel sterkte! Liefs, Demi"

Annely Tempelman
Donated 10

"Heel veel succes !"

Martine
Donated 10

"Go4Koos!"

Bas Reinders
Donated 10

J Jongsma
Donated 10

Nardie Van Middendorp
Donated 10

"Wat een topper ben je, succes."

Sander Van Mill
Donated 10

Peter En Annette Jonk-van Luijk
Donated 10

"Zet hem op voor een fantastisch doel"

Harriëtte Kolkman
Donated 10

"Zet 'm op Filip!"

Annet
Donated 10

"Succes! Liefs Annet"

Anonymous
Donated 10

Marcel Dunnewind
Donated 10

"Veel sterkte en succes! ;)"

Eline Bakker
Donated 10

"Mooi dat je dit gaat doen heel veel succes en sterkte de komende tijd!"

Marijke
Donated 10

Gerjan
Donated 5

Gerjan
Donated 5

Marijke Brouwer
Donated 5

Sanny Stoit
Donated 5

Gerhard Kroese
Donated 5

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF