Ilse's Angels

Ride for Roses

Wij komen in actie tegen kanker...

... om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.  KWF Kankerbestrijding en wij zijn jou heel erg dankbaar.

Thank you to my Sponsors

Manja Van Hooijdonk
Donated 100

"Lieve zus, jij bent een ongelofelijke kanjer. Ik had me geen betere, mooiere, inspirerendere en liefdevollere zus kunnen wensen. Mede dankzij mijn recent overleden lieve vriend Wim Rijken, een grotere donatie dit jaar. Met alle liefde fiets ik weer met je mee dit jaar. We gaan er samen weer een onvergetelijke dag van maken. Liefs, Manja"

Anonymous
Donated 27

"Dag Ilse, We kennen elkaar niet. maar een donatie voor jou goede doel. Waar ik tweezijdig mee van doen heb. Enkele weken geleden heb ik zelf een amputatie ondergaan na veel ellende en ok’s na een ongeluk 4 jaar geleden (maar ik denk dat ik niet mag mopperen want is een knie-ex) Ik volg dan ook een tijd jouw blog en wat straal jij een positivisme en kracht uit! Daarnaast zoals zo veel ook dichtbij de gevolgen van kanker gezien bij mijn zus en vader, dus natuurlijk ondersteun ik het doel van harte. Ga door met al het mooie werk dat je verricht. Groetjes, Maaike"

Frans Elshof
Donated 27

"Veel succes! 👊"

Diana Schaaij
Donated 11

"Ilse's Angels, Heel veel succes met jullie actie."