Jack Kolen

Ride for the Roses

Ik fiets voor...mijn lieve Sabine

Lieve Sabine een jaar geleden heb je ons verlaten !ons hart is gebroken die dag , en zal altijd gebroken blijven! Ons leven zal nooit meer hetzelfde worden ! Er zijn tuurlijk reden om door te gaan .wij pap en mam hebben jou beloofd om Hans niet uit het oog te verliezen en bij te staan! En we hebben beloofd om mede voor jullie dochtertje Roos😍 te zorgen en haar net zoveel liefde te geven zoals jij dat kreeg van ons !Daar was je ons dankbaar voor zei je .een heerlijke jeugd had ik en dat moeten jullie ook Roos geven veel liefde knuffels en geborgenheid ! Dat Sabine zullen we doen ,we zijn al zeg ik het zelf een lieve opa en oma ,voor Roos en ook ons geluk zijn kleinkids Robin😍 en Jacky😍zoon Bas en schoondochter Cindy jullie allen houden ons staande ,en niet te vergeten Sabine jij was n sterke vrouw die het ziekte procses zeer kranig droeg ,je bleef lief vrolijk en een blije moeder voor Roos je zong iedere dag voor haar, speelde spelletjes knuffelde kroelde lachte met haar .En voor ons was jij een lichtend voorbeeld zo sterk was jij! dat je ons er doorheen hebt gesleept !jij nam ons mee op sleeptouw door jou konden we ook sterk zijn en doorgaan ,en de vele uitstapjes reizen je zat vol ideeën. Tot de laatste dag toe was jij onze spil die wist hoe het moest gaan . We zijn en blijven TROTS op jou meisje .we houden van jou voor altijd blijf jij in ons hart . En nu gaan we voor de 3de keer de Ride for de Roses fietsen want jij hebt je daar de voorgaande jaren voor ingezet je droeg de Roses een warm hart toe ! Sabine pap en mam denken iedere dag aan jou en op deze dag nog meer je gaat mee op de tocht in ons hart !

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan € 1.000

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Jack Kolen
Donated 50

Anonymous
Donated 25

Linda Ambrosius
Donated 10

"Heel veel succes met fietsen ome Jack! Xxx"

Zlm Verzekeringen
Donated 5

"Petje af voor hoe jij je weet in te zetten voor KWF Kankerbestrijding. Heel veel succes met de voorbereidingen. Hartelijke groet van iedereen bij ZLM!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF