Jan Tilburgs

Ride for the Roses

My Activity Tracking

461
kms

My target 0kms

Ik fiets voor alle familie, vrienden en kennissen die op één of andere wijze getroffen zijn door kanker.

Dit jaar rij ik voor de achtste keer mee in de Ride for the Roses. Ik rij mee in de Ride for the Roses, omdat mijn  dochter Renée in 2009 getroffen werd door de ziekte van Hodgkin. Gelukkig zijn er voor deze vorm van kanker inmiddels diverse goedwerkende medicijnen ontwikkeld en kon Renée naar 8 zware chemo behandelingen weer op krabbelen. Renée is het levend bewijs dat onderzoek naar geneesmiddelen tegen kanker helpt. Helemaal trots zijn we natuurlijk op onze kleinzoon Davi.  Als er vroeger geen onderzoek gedaan was dan hadden we dit mooie jongetje nooit in ons midden gehad.

 

Ik rij in het Scotelteam-Oostzaan, omdat dit team rijdt ter nagedachtenis aan Ramon Schot. Wij kennen Ramon uit onze Oostzaanse periode. Bart voetbalde met Ramon bij OFC en Renée zag hem vooral op de straathoeken van Oostzaan. Ramon was tegelijkertijd ziek met Renée. Hij was niet zo gelukkig als Renée en is aan kanker overleden. Daarom fiets ik ook dit jaar mee. Ik vind het fijn als je mij  daarin wil sponsoren. 


Een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan € 1.000

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Jan Tilburgs
Donated 25

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF