Jos d'Haens

Ride for the Roses

My Activity Tracking

170
kms

My target 0kms

Ik fiets voor JOU!

Ook dit jaar stap ik weer op de fiets om KWF Kankerbestrijding te steunen. Op 15 juni rijd ik de 120 km van de Delta Ride for the Roses vanuit Terneuzen door de streek waar mijn roots liggen (Oost-Zeeuws-Vlaanderen). Op 15 september wacht de 100 km tijdens de landelijke Ride for the Roses vanuit Goes.

In 2014 reden we daar ook en dat was mijn eerste kennismaking met de Ride. Dit wordt dus mijn 6e deelname en hoewel het elk jaar een feestje is, zou ik liever zien dat het niet meer nodig is. De praktijk is anders; het aantal gevallen van kanker neemt toe. Dat wil zeggen dat er steeds meer mensen direct of indirect geraakt worden door kanker.

Allemaal kennen we de verhalen waarin het niet goed afloopt, steeds vaker gelukkig ook de succesverhalen van mensen bij wie de kanker wél tot staan gebracht kan worden. Om in de strijd tegen kanker nog vaker als winnaar uit de bus te komen is geld nodig voor onderzoek … veel geld.

Voor wie ik de (Delta) Ride for the Roses fiets? Het rijtje is (te) lang en daarom eigenlijk heel kort en simpel; voor jou!
Zodat jij niet mee hoeft te maken wat ik heb meegemaakt, zodat wanneer kanker jou raakt (direct of indirect) het niet meer 'het einde' betekent ... Steun je mij in mijn droom dat er 'een morgen voor iedereen' komt? Samen komen we steeds dichterbij ...

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan € 1.000

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Judith D’haens
Donated 50

"Heel veel succes! Ik hoop dat er ook dit jaar weer veel geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker."

Mike Bolle
Donated 50

"Succes, Jos. Respect. Groet, Mike"

Anonymous
Donated 10

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF