Laura Louws

Ride for the Roses

Ik fiets voor...

Beste allen,

Ik ben Laura, moeder en echtgenote, en werkzaam in een hele leuke team.EN dit is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend....

Terwijl kennissen bezig waren met hun beklimming van de alpe d’Huzes of met de Elfstedentocht, met het doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de kankerbestrijding, besloot ik mij ook in te zetten voor dit goede doel.
In september wil ik the “ride for the roses” fietsen ten bate van het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding.

Er zijn duizenden mensen die  meedoen met de ride for the roses en iedereen heeft zo zijn eigen reden en daarbij altijd een verhaal.
Ook mijn naasten hebben helaas te maken met deze ziekte en ik weet wat de actie voor het goede doel kan betekenen. Namelijk zoveel mogelijk geld op halen en zo onderzoek mogelijk te maken.

Dankzij donaties kan KWF ruim 500 onderzoeken naar kanker financieren. Een gemiddeld onderzoek kost al gauw
€ 500.000, en duurt 4 jaar. Ik ben blij dat ik daar een steentje aan bij kan kan dragen.

Help u mee??

Met vriendelijke groet,

Laura Louws

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

My Updates

Helpt u mee?

Welkom allen, Ik ben Laura, moeder en echtgenote, en werkzaam in een leuke en gezellige praktijk. Terwijl kennissen bezig waren met hun beklimming van de alpe d’Huzes of met de Elfstedentocht, met het doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de kankerbestrijding, besloot ik mij ook in te zetten voor dit goede doel. In september wil ik the “ride for the roses” fietsen ten bate van het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Er zijn duizenden mensen die meedoen met de ride for the roses en iedereen heeft zo zijn eigen reden en daarbij altijd een verhaal. Ook mijn naasten hebben helaas te maken met deze ziekte en ik weet wat de actie voor het goede doel kan betekenen. Namelijk zoveel mogelijk geld op halen en zo onderzoek mogelijk te maken. Dankzij donaties kan KWF ruim 500 onderzoeken naar kanker financieren. Een gemiddeld onderzoek kost al gauw € 500.000, en duurt 4 jaar. Ik ben blij dat ik daar een steentje aan bij kan kan dragen. Help u mee?? Met vriendelijke groet, Laura Louws

Thank you to my Sponsors

Spinningmarathon 30/08/2019
Donated 605

Mondzorg Schot
Donated 250

Anonymous
Donated 55

Laura Louws
Donated 53

Anonymous
Donated 25

"Veel succes, Laura! Goede zaak"

Natalie Papazian
Donated 25

"Super trots op je lieverd 😘 Power girl 🌹💪"

Willem Geelhoed
Donated 21

"Goed dat je je inzet voor het KWF. Succes."

Nathalie Wattel
Donated 12

"Lieve Laura, Wens je heel veel suc6, en hoop dat je heel veel geld mag ophalen!!! Ben ontzettend trots op je, en vind het geweldig dat je dit doet!! Kus"

Milou Roemeling
Donated 10

"💪🏻😘🌹"

Marianne Ten Haaf
Donated 10

"Veel succes Laura met dit mooie streven!"

Marielle Pattenier
Donated 10

"Zet 'm op kanjer 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Trots op je!!"

Martijn De Swart
Donated 10

Tom Freijsen
Donated 5

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF