Maurice Labordus

Ride for the Roses 2020

My Activity Tracking

40
kms

My target 0kms

Ik fiets voor...

Mijn lieve papa,

Hij was zelf gek van sport, waaronder skien, voetballen, hardlopen en fietsen. Enthousiast geworden van alle heroische wielerverhalen, zijn we zelf samen ook gaan racefietsen.

De Gerrie Kneteman Classic, de Steven Rooks Classic, rondjes om de Rotte, rondje Veluwe en de Posbank als verkenning, de ster ZLM fietstour regio DenBosch, Limburgs Mooiste, de Mont Ventoux, Col d'Ornon en Alpe d'Huez ze stonden allemaal op het gezamenlijke lijstje. 

De Ride for the Roses ontbrak ook niet, meermaals heb jij deze mooie rit voor het KWF gereden, de laatste keer moest je door verzorgers over de finish geholpen worden. Alles op alles werd gezet om die roos in ontvangst te nemen. Het mooie je deed het niet alleen voor jezelf. 

Helaas werd jij te vroeg geveild door die vreselijke ziekte waar zovelen al mee te maken hebben gehad. De laatste 9 jaren leefde jij in de verlenging. Januari 2020 kreeg jij slecht nieuws, de tumor was terug. Doorzetter die jij was ging je het gevecht opnieuw aan. Dit keer was de berg te hoog en de beklimming te zwaar. 

We zijn dankbaar voor de spaarzame momenten die we nog met elkaar mochten delen. 

Daarom fiets ik met team WRide4Ed voor een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Maurice 

Team WRide4Ed

Mijn badges

 

Inschrijving compleet

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Zelf een eerste donatie gedaan

My Updates

LENTE: De 1ste trainings kilometers voor RftR

Allereerst wil ik graag iedereen die door het Corona virus ziek is geworden of naasten hebben verloren heel veel beterschap en sterkte wensen in deze moeilijke tijden.

Aan de mensen in de zorg en de vitale beroepsgroepen die ons door deze crisis heen slepen zonder jullie zouden we nergens zijn. Daarvoor heel veel dank, jullie zijn allemaal toppers. 

Door al het leed vergeten we bijna dat de lente op vrijdag 20 maart officieel is begonnen. Het is een vreemde gewaarwording dat buitenzijn in deze tijd niet zo vanzelfsprekend is.

Toch heb ik de racefiets onder het stof vandaag getrokken en de fietsschoenen vastgeklikt. Vandaag heb ik mijn 1ste trainingskilometers voor de RftR gereden.

Dwars door het buitengebied van Breda en omgeving met blauwe luchten, een ietswat snijdende wind en de zon? De zon liet zich zien!

Zo op de fiets is het een perfecte manier om er toch even op uit te trekken. Heerlijk om zo langs het bos en de weilanden te fietsen. Op de fiets kan je met ruime afstand ook een ander passeren.

Onderweg zie je veel mensen samen wandelen en fietsen waaronder toch ook veel ouderen. Wat mij dan opvalt is dat ze allemaal dicht naast elkaar blijven. Niet alleen de ouderen maar ook (jonge) kinderen samen spelend op straat.

Lieve mensen denk goed na over je eigen veiligheid maar ook die van een ander. Houd rekening met elkaar en denk aan de maatregelen. Ze zijn er niet voor niets.

Zo de eerste 40 kilometers van 2020 zitten in de benen.

Het was een mooie dag,

Aan allen STAY SAFE

Maurice

Team WRide4ED

 

 

 

Donatie Meinselect

Hoi Team Meinselect

Ik wil het team van Meinselect onder aanvoering van Corinne Meinster hartelijk danken voor de Donatie. 

Dit steunt ons erg en helpt ons in de versnelling naar meer onderzoek naar kanker.

Dank je wel 

Groet Maurice

Team WRide4ED

Donatie Chris

Hoi Chris, super dank voor de door jou gedane Donatie. Dit steunt ons erg en helpt ons in de versnelling naar meer onderzoek naar kanker.

Dank je wel 

Groet Maurice

Donatie Maarten

Hoi Maarten, super dank voor de door jou gedane Donatie. Dit steunt ons erg en helpt ons in de versnelling naar meer onderzoek naar kanker.

Dank je wel 

Groet Maurice

Donatie Jip

Hoi Jip, super dank voor de door jou gedane Donatie. Dit steunt ons erg en helpt ons in de versnelling naar meer onderzoek naar kanker.

Dank je wel 

Groet Maurice

Donatie Remco

Hoi Remco, super dank voor de door jou gedane Donatie. Dit steunt ons erg en helpt ons in de versnelling naar meer onderzoek naar kanker.

Dank je wel 

Groet Maurice

Donatie Martijn

Hoi Martijn, super dank voor de door jou gedane Donatie. Dit steunt ons erg en helpt ons in de versnelling naar meer onderzoek naar kanker.

Dank je wel 

Groet Maurice

Thank you to my Sponsors

Meinselect
Donated 30

"Heel veel succes Maurice!"

Christian Langeveld
Donated 25

"Mooi initiatief. We zullen Ed missen, gelukkig hebben we veel mooie herinneringen aan hem zodat hij voor altijd in ons hart zal blijven."

Maarten Van De Graaf
Donated 25

Maurice Labordus
Donated 21

Jip Van Witzenburg
Donated 20

"Succes👍🏻"

Remco Van Diemen
Donated 20

Martijn Baggen
Donated 19

KWF 

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Voor al die miljoenen levens kan KWF elke dag het verschil maken. Met de blik gericht op de toekomst van kanker, kiezen we voor een nieuwe koers.

Lees meer over KWF