Mike Langeveld

Ride for the Roses 2020

Ik fiets voor...

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Inschrijving compleet

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Zelf een eerste donatie gedaan

My Updates

Helaas...

Beste Mike,

Wat een enorme impact heeft corona momenteel op onze samenleving. Wij verwachten dat dit nog lang voelbaar is, ook voor acties en evenementen. Vanwege deze impact en de onzekerheid die dit met zich meebrengt hebben we helaas besloten om de Ride for the Roses 2021 niet te organiseren.

Een warm hart
We kunnen ons goed voorstellen dat je erg teleurgesteld bent. Voor velen van ons is de Ride for the Roses een moment om naar uit te kijken. Deze teleurstelling delen we met je. We hopen dat je de Ride een warm hart blijft toedragen. Nu, en in de toekomst. 

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld dat je al hebt betaald, zal worden omgezet in een donatie aan de twee onderzoeken die zijn gekoppeld aan de Ride for the Roses. Uiteraard willen we je ook de mogelijkheid bieden om het inschrijfgeld terug te vragen. Je kunt dit tot uiterlijk 10 maart in gang zetten via info@ridefortheroses.nl. Vermeld in je e-mail je naam, je bankrekeningnummer en het bedrag dat je hebt betaald.

Donaties 
De donaties die je hebt ontvangen op jouw actiepagina komen uiteraard ten goede aan de onderzoeken. We zijn jou en alle donateurs hiervoor enorm dankbaar.


Thank you to my Sponsors

Anneke Van Der Niet
Donated 25

"Zet hem op, je kunt het👍🏻"

Sonja Langeveld
Donated 20

"Wens je weer heel veel succes, uiteraard zijn wij erbij, enorm trots op je 😘❤️💋"

KWF 

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Voor al die miljoenen levens kan KWF elke dag het verschil maken. Met de blik gericht op de toekomst van kanker, kiezen we voor een nieuwe koers.

Lees meer over KWF