Nellie Kolen

Ride for the Roses

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan € 1.000

Top 100 behaald

My Updates

Sabine 💫werd onze ster op 18 -4-2018

Maak een nieuw bericht Blogtitel Lieve Sabine een jaar geleden heb je ons verlaten !ons hart is gebroken die dag , en zal altijd gebroken blijven! Ons leven zal nooit meer hetzelfde worden ! Er zijn tuurlijk reden om door te gaan .wij pap en mam hebben jou beloofd om Hans niet uit het oog te verliezen en bij te staan! En we hebben beloofd om mede voor jullie dochtertje Roos😍 te zorgen en haar net zoveel liefde te geven zoals jij dat kreeg van ons !Daar was je ons dankbaar voor zei je .een heerlijke jeugd had ik en dat moeten jullie ook Roos geven veel liefde knuffels en geborgenheid ! Dat Sabine zullen we doen ,we zijn al zeg ik het zelf een lieve opa en oma ,voor Roos en ook ons geluk zijn kleinkids Robin😍 en Jacky😍zoon Bas en schoondochter Cindy jullie allen houden ons staande ,en niet te vergeten Sabine jij was n sterke vrouw die het ziekte procses zeer kranig droeg ,je bleef lief vrolijk en een blije moeder voor Roos je zong iedere dag voor haar, speelde spelletjes knuffelde kroelde lachte met haar .En voor ons was jij een lichtend voorbeeld zo sterk was jij! dat je ons er doorheen hebt gesleept !jij nam ons mee op sleeptouw door jou konden we ook sterk zijn en doorgaan ,en de vele uitstapjes reizen je zat vol ideeën. Tot de laatste dag toe was jij onze spil die wist hoe het moest gaan . We zijn en blijven TROTS op jou meisje .we houden van jou voor altijd blijf jij in ons hart . En nu gaan we voor de 3de keer de Ride for de Roses fietsen want jij hebt je daar de voorgaande jaren voor ingezet je droeg de Roses een warm hart toe ! Sabine pap en mam denken iedere dag aan jou en op deze dag nog meer je gaat mee op de tocht in ons hart !

Thank you to my Sponsors

Nellie Kolen
Donated 50

Jeanette Geerts
Donated 28

"Veel succes, en zet hem op ,kanjers"

Lisette Smits
Donated 28

"Heel veel succes Nellie!! Xx"

Marianne Rijnen
Donated 25

Willy Van Der Wijngaart
Donated 25

"Mooie verjaardag gewenst Willy &Inge"

Daisy Zoontjens
Donated 25

"Beste Nellie en iedereen die met je mee fietst, Toi, toi, toi met het fietsen voor dit mooie doel! 😘 Lieve groetjes Daisy"

Hennie En Riet Van Schilten Van Ierland
Donated 15

"Nel we vinden dat je een topje bent het is een mooi geschenk en een gebaar voor de zieke mensen xxx."

Rianne Frank Reinke
Donated 15

"Succes en liefs van ons."

Suzanne
Donated 15

Ans Pijnenburg
Donated 15

"Nellie je bent een topper trots op jou"

Anonymous
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Nel een mooi triest verhaal . Inderdaad Sabine was een sterke vrouw maar dat had ze van jou, Hoe jij dit doet is ongelofelijk .ik weet dat je veel verdriet hebt, maar je doet het toch allemaal maar . Je bent er voor iedereen die je nodig heeft en dat maakt je een mooi mens ❤️ ik ga met je mee de fiets tocht rijden met Sabine in ons gedachten 💫❤️"

Wendy Wassing
Donated 10

"Veel succes"

Bep Grünberg
Donated 10

"Heel veel succes"

Frauke Nunda
Donated 5

"Nel, je bent een topper. Hoe jou meisje de rotziekte doorging, als een topper. Zo ga jij nu als een topper door het leven. Je valt best in diepe dalen met vele verdrietige momenten, maar elke keer kruip je er weer bovenop. Kanjer ben je!"

Anonymous
Donated 5

"Succes nellie Elly en cor"

Zlm Verzekeringen
Donated 5

"Petje af voor hoe jij je weet in te zetten voor KWF Kankerbestrijding. Heel veel succes met de voorbereidingen. Hartelijke groet van iedereen bij ZLM!"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF