Nicolaas Roelfsema

Ride for the Roses

Ik fiets voor...

... de eerste keer de Ride for the Roses.

Mijn 'eigen verhaal' - dat heb ik niet. En dat zou ik graag nog even zo willen houden. Neemt niet weg dat in mijn directe omgeving de statistieken van 1 op de 3 niet zouden kloppen. Net als alle clichés die erbij horen: de onzekerheid, de boodschap, de behandeling, de gevolgen, de bijwerkingen, de naweeën, de terugkeer in een andere vorm...

En als er al sprake is van een schoon-verklaring, wil dat nog niet zeggen dat alles weer bij het oude is.

Daarom fiets ik 15 september mee met de Ride for the Roses over de Deltawerken in Zeeland - een tocht van 100 km. Net als die Deltawerken is het onderzoek naar kanker nooit af. Onderzoekers zijn nog altijd bezig met de zoektocht naar nieuwe methodes, die nog meer toegespitst zijn op de individuële patiënt. Dit alles met als doel om kans op genezing te vergroten, en bijwerkingen en gevolgen te verkleinen.

Het KWF helpt deze onderzoekers met de financiering van dat onderzoek. Als je mij sponsort, kunnen we samen het KWF helpen nog meer geld voor onderzoek beschikbaar te stellen. Het KWF en ik stellen je steun zeer op prijs. Elke bijdrage is er een. Wie weet waar we met ons allen op uitkomen!?!

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan € 1.000

Top 100 behaald

My Updates

1837 trainings kilometers

Vanaf september 2018 heb ik nu 1837 km training achter de rug. In de komende weken gaat de teller de 2000 over. Dat schiet dus ook al aardig op.

Nog los van dat mijn conditie met de week verbetert, gaat het sponsorbedrag ook de goede kant op. Tot nu toe staat er €163,- achter mijn naam. Ik verwacht op korte termijn de €200,- te passeren. Daarmee heb ik mijn target nog niet binnen, maar dat blijft wel het doel dat ik voor ogen houd.

Hoe dan ook - de 100km op 15 september ga ik sowieso halen.

En weer 62 km erbij.

Vandaag weer een ronde gefiets van 62 km. Goed weertje erbij.

Bij thuiskomst open ik mijn mailbox en zie dat de sponsorteller al aardig oploopt. Erg fijn dat jullie mijn doel ondersteunen!

 

 

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 42

Iris Van Duren
Donated 41

"Go, go, go, Nicolaas!!!"

Anonymous
Donated 30

Anonymous
Donated 25

"We volgen je."

Anonymous
Donated 20

"Leuk: 11 jaar na je schoonvader op naar Zeeland! Moet lukken. Veel succes."

Anonymous
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Narda Hollinger
Donated 15

"Rij schoon je 100 kilometers en blijf zelf verschoond van enige vorm van kanker. Succes."

Anonymous
Donated 10

Jan Keemink
Donated 10

Nicolaas Roelfsema
Donated 10

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF