Patrick Verleun

Ride for the Roses

My Activity Tracking

741
kms

My target 1000kms

Ik fiets voor jullie en iedereen

In onze familie helaas een overlijden meegemaakt, van heel dichtbij. De gevolgen van borstkanker zijn fataal geworden. We waren allemaal bij het overlijden, de kanker werd teveel, de strijd was klaar.

Maar de strijd tegen kanker is niet klaar. De strijd moet heftiger, beter, sneller, efficienter. Het is nodig, een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Sponsor en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. KWF Kankerbestrijding en alle mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte, of ze het nu zelf hebben, of een dierbare, zij zijn jou heel erg dankbaar.

Een lief berichtje is al goed, de morele steun. Een donatie, hoe klein ook, zet weer een stap(je) dichterbij de genezing, het kunnen voorkomen, het vroegtijdig ontdekken, enz. enz. Alvast bedankt, bedankt, bedankt.

 

Unfortunately we experienced a death in our family, from very close by. The effects of breast cancer did become fatal. We were all there when it happened, the cancer became too much, the battle was finished.

But the fight against cancer is not finished. The battle must be fiercer, better, faster, more efficient. It is necessary, an acceleration in cancer research. That is very much needed, because still 1 in 3 people in the Netherlands is diagnosed with cancer.Sponsor and help KWF with the financing of important cancer research.

KWF and all people who are confronted with this disease, whether they have it themselves or a loved one, they are very grateful to you. A sweet message is good, the moral support. A donation, no matter how small, takes another step closer to healing, being able to prevent it, discovering it early, etc. etc. Thanks in advance, thanks, thanks.

 

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Top 100 behaald

My Updates

Regen vermijden

Normaliter zondagochtend vroeg onderweg (06:00uur ongeveer), maar nu ivm de weersomstandigheden niet 's morgen gegaan. Wel de wekker gezet om te controleren of de weergoden het anders hadden bedacht dan de weermensen van internet en tv. Maar helaas. Dus eerst een rondje met het hondje gelopen, familiebezoekje gedaan, en toen toch maar besloten op de fiets te klimmen. Dus veel later dan gebruikelijk mijn rondje rotterdam gefietst. Dat is toch anders: veel drukker met lopers en fietsers, maar vooral veel meer autoverkeer waar rekening mee te houden is. En, toch nog een buitje op het helmpje gekregen. Bovendien stond het bruggetje bij Hekendorp ook nog open, wat wachten betekende dus.

Kortom... volgende keer gewoon vroeg op de fiets, regenen doet het toch wel. Dan geen drukte, weinig auto's, geen brugwachter, lekker stil.

Uptempo fietsen

Een rondje doordeweeks gefietst. Ff knallen, dat was de bedoeling  Heen zo'n 25 km met een straf windje tegen. Geweldig genoten, vooral met het oog op de terugweg. Hetzelfde windje, maar nu achter. De dijk vanuit Groot Ammers naar Vianen. Met een gangetje van zo'n 40km/uur toch nog ingehaald worden. 4 man  eeuh, 3 plus 1 vrouw. Gingen in een trein mij voorbij. Kortstondig aanhaken lukte nog net, maar bij 45km/uur maar laten gaan. Was wel leuk, maar met de beentjes was het snel minder.

Nu uitrusten, en zondag weer een grote rit maken. Kijk er nu al naar uit . Nooit gedacht dat dit zo gaaf zou zijn. 

 

Ritten oefenen

Afgelopen zondag ochtend weer op de fiets geklommen om een mooie rit te gaan maken. De bedoeling was 04:15 de wekker, maar dat werd helaas, en eigenlijk ook wel weer gelukkig 7:30. Normaliter vertrek ik rond 06:00uur op de zondag, maar dit keer dus niet. Door een wat korte nacht, kon echt niet slapen, was ik laat in slaap gevallen.

Veel te laat vertrokken, voor mijn gevoel, een rit uit "mijn ritten" uitgezocht van ongeveer 140km. Ritje rotterdam, zoals ik dat dan noem. Vianen, IJsselstein, Benschop, polder, polder, polder, Hoge Brug, polder, polder, Reeuwijkse plassen, Rotterdam, Kinderdijk, Streefkerk, en verder over de dijk terug richting Vianen. Tenminste, dat was het plan, de rit is immers eerdere keren "gewoon" gedaan.

Voor mijn gevoel zonder de wind voor of achter vertrokken. Ik rij altijd alleen, dus altijd op kop, en nooit uit de wind. Richting Reeuwijk toch wat vermoeidheidsverschijnselen gekregen, dus daar besloten de route in te korten. Dan rijd je in het onbekende, toch wat onrustiger en daarmee eigenlijk meer vermoeiend. Maar ja, wel korter. De wind dacht toch op een gegeven moment richting te moeten kiezen, maar helaas was dat niet de mijne.

Terug in huis toch net 100km gedaan. Alvast een goede oefening dus voor de Ride for the Roses. Lekker, voldaan, maar wel vermoeid.

Vandaag, maandag, wat stramme benen, dat zal morgen wel erger zijn. De tweede dag is bij mij altijd iets meer gevoelig dan de eerste.

Maar wel lekker, fietsen geeft nog altijd een kik. En straks voor het goede doel. Meer kik dus.

 

Thank you to my Sponsors

Bert Kossen
Donated 100

"Mooi initiatief - count me in!"

A Friend....
Donated 100

"Patrick, I have seen first hand what cancer does. Both of my parents fell to cancer at an early age (younger than me). Fighting this dreadful disease is one of the most noble causes I can think of. I am happy to participate."

Patrick Verleun
Donated 100

Frank En Iris 't Hart
Donated 59

"Zet hem op Patrick, je doel ik nu bereikt, maar hoop dat meer mensen je gaan helpen om nog een hoger bedrag voor KWF te schenken!"

Georgina Barnard
Donated 50

"Good luck Patrick!"

Petra Verleun
Donated 50

"Succes"

Tante Bets Krouweel
Donated 50

"Succes met fietsen."

Familie Verleun
Donated 50

Paul Van De Nes
Donated 50

"Streefbedrag heb je al gehaald, voor de km moet je nog even aan de bak. succes met het behalen van je doelen. goed bezig"

Bas Verleun
Donated 50

Wim Ravenswaay
Donated 36

Gert Brouwer
Donated 34

John Van Der Klein
Donated 28

"Succes Patrick!"

Jan Dekker
Donated 28

"Volgend jaar een Alpha wielerploeg?"

Dennis, Debby, Lisa En Lucas
Donated 28

"Super goed van je!"

Antoine Pouwels
Donated 28

"Succes Patrick, mooi initiatief!"

Donald
Donated 25

"good luck (at least there are few hills when cycling in holland :) )"

Sabrina
Donated 25

"Succes Patrick!"

Stefanie Keuken
Donated 25

Patrick Van Der Stigchel
Donated 20

"Succes!"

Britt
Donated 20

Tante Bets
Donated 20

"Succes!!"

Anonymous
Donated 20

"ga ervoor Patrick,...mooi doel !!!"

Edwin Kossen
Donated 20

Nico En Mirjam
Donated 19

"Goeie actie, Patrick"

Maartje Aleman
Donated 19

"Heel veel succes en plezier tijdens de rit. Mooie betekenisvolle momenten gewenst"

Anonymous
Donated 12

Dominic Moore
Donated 12

"Succes!"

Angelique Voulon
Donated 12

"Topper! Heel veel succes!"

Kim Verleun
Donated 10

"Wat goed van je"

John Theune
Donated 8

"Zet m op Pat !! 👊... Mooi doel ! Enne... opgeven is geen optie hé 💪"

Tjarda Van Loo
Donated 5

"Top wat goed! Heel veel succes!"

Michel Van Winsen
Donated 5

"Topactie. Ga er voor!! 💪🏻"

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF