Susanne Sukel-van der Meulen

Ride for the Roses

Ik fiets voor...

een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.

Mijn badges

 

Ik heb me ingeschreven

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan € 1.000

Top 100 behaald

My Updates

Ingeschreven!

Eindelijk de stap gezet! Vandaag ik heb me samen met Paul ingeschreven voor de Ride of the Roses 2019! In september fietsen we voor het goede doel. De start en finish is in Goes: extra leuk omdat Paul daar jaren heeft gewoond.

In mijn familie- en vriendenkring hebben verschillende mensen de strijd tegen kanker gevoerd. De Ride for the Roses is voor mij een sportieve uitdaging, die een extra lading krijgt omdat je die 100 km ook -of vooral!- fietst voor al die mensen die je bent verloren, die nog altijd knokken of er -godzijdank- nog zijn.

Dankbaar en een beetje zenuwachtig... het trainen kan beginnen!!

Thank you to my Sponsors

Susanne Sukel-van Der Meulen
Donated 25

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF