Team Dylan

Ride for the Roses

Team Dylan

Vorig jaar zijn we gestart met Team Dylan. Ons doel toen was dat Dylan naar het concert van Ed Sheeran kon gaan. Dit doel is ons gelukt. Op vrijdag 29 juni 2018 is Dylan samen met een vriend naar het concert geweest. Helaas kan Dylan er dit jaar niet meer bij zijn. Dylan was nog maar 17 jaar oud en heeft 2 keer tegen deze afschuwelijke ziekte moeten strijden. De eerste keer was 3 jaar geleden na vele behandelingen en een zwaar proces was hij weer helemaal clean verklaard,dat wil niet zeggen dat je dan kanker vrij bent dat is vaak pas na 5 jaar. Vorig jaar na vele onderzoeken en scans bleek dat het al te ver was uitgezaaid en dat zijn overlevingskans nog maar 5% was. De familie wist dat als het terug zou komen dat er dan geen genezing mogelijk was omdat het een agressieve vorm was. Dit was als nog een hele klap voor Dylan en zijn familie maar hij wilde er nog het beste van maken. Hij had nog wel 1 grote wens en dat was naar het concert  toe. En die wens hebben wij in vervulling laten gaan. Maar nu hij er niet meer is willen wij dit jaar opnieuw mee doen om te zorgen dat Dylan niet vergeten zal worden! 

Daarom starten wij dit jaar met een nieuw doel en dit jaar wordt het geld ophalen voor het Prinses Maxima centrum. U denkt nu waarom niet op deze site dat is niet waar. Wij vinden het fijn als u ook hier op zou willen doneren maar wij hebben ook onze eigen Facebook pagina met Team Dylan waar wij ook geld willen ophalen maar dan voor het Prinses Maxima centrum. 
De reden dat wij dit ziekenhuis doen is omdat Dylan hier heel goed is behandeld en hij wilde dat als wij nog verder zouden gaan dat het dan hier naar toe ging. 

Bedankt voor het lezen van ons verhaal! We hopen dat u misschien een kijkje wilt nemen op onze Facebook pagina. En u mag natuurlijk ook hier op doneren. 

Thank you to our Sponsors

12

Willem Vd Weele

12

Monique Vermin

12

Kaylee Katsman

12

Emmy Halum

12

Daan Vermin

10

Joyce Van De Weele

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF