Twan Brinkman

Ride for the Roses 2020

Ik fiets voor...

Sinds 2008 doe ik elk jaar mee aan een bijzonder wielerevenement, de Ride for the Roses. Op 27 september 2020 sta ik weer aan de start, samen met de rest van de TukkersFietsploeg.
 
De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. We maken een vuist tegen kanker, door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.
 
een versnelling in kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Ik en KWF Kankerbestrijding zijn jou heel erg dankbaar.
 
Ik zou het heel erg op prijs stellen als je een klein (of groot natuurlijk) bedrag wil doneren.  Ik wil jullie alvast bedanken voor de donaties!

 

 

 

Mijn badges

 

Inschrijving compleet

Donateurs bedankt

Foto's toegevoegd

pagina gedeeld op social

Emails verstuurd

De kop is eraf met meer dan €10

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan €500

De Kopgroep behaald met meer dan €1.000

Zelf een eerste donatie gedaan

Thank you to my Sponsors

Twan Brinkman
Donated 12

KWF 

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Voor al die miljoenen levens kan KWF elke dag het verschil maken. Met de blik gericht op de toekomst van kanker, kiezen we voor een nieuwe koers.

Lees meer over KWF