Voorrijders

Ride for the Roses

Voorrijders

De Ride for the Roses kan niet zonder haar voorrijders. Al sinds de beginjaren begeleiden de “blauwe truien” samen met onder andere de politie, het Motor Begeleidingsteam (MBT) en de bezemploeg het grootste peloton van Nederland.

De voorrijders fietsen in groepen, verspreid in het gehele peloton. Ze geven aanwijzingen aan de groep deelnemers achter hen en waarschuwen voor obstakels op de route. Ook staan ze in contact met de Commando Post, zodat de organisatie samen met hen zo optimaal mogelijk de veiligheid van de deelnemers kan waarborgen.

Verschillende “Ride-gemeenten” zijn in de voorrijders groep vertegenwoordigd: Zeeland, Westland, Aalsmeer en Haarlemmermeer.

De Ride organisatie heeft veiligheid hoog in het vaandel. Daarom is het elk jaar weer ontzettend blij dat zovelen met trots het blauwe shirt aantrekken. Samen, op weg naar een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Thank you to my Sponsors

Liesbeth Wijngaarden
Donated 100

Anonymous
Donated 28

"Top !"

Kees Kleijberg
Donated 28

Marco Schriek
Donated 25

"Go for it Marco"

Wilma Almeida
Donated 20

"Heel veel succes en super dat je dit doet!"

Marijan Gabrijel
Donated 20

"Mooi initiatief Marco! Veel success!"

Jonathan Boersma
Donated 20

Ineke Hageman
Donated 19

"Heel veel succes."

Wil Leeuwen
Donated 12

Henri Oosterbroek
Donated 12

"Marco zet hem op"

Cornelis Vrolijk
Donated 12

Marco Wagenaar
Donated 12

Stef Kempen
Donated 12

Mieke De Haan
Donated 10

Roeland
Donated 10

"Zet em op Marco!"

Alexander Pijpelink
Donated 5

"Met jou erbij sponsoren op 3 fronten (actie Andre Pieters, rijdt zelf ook 2x met 3 personen en jou), ik hoop dat je streefbedrag ver overtreft. Gr. Alexander"

Pepijn Baerends
Donated 5

"€5,00 van Pepijn Baerends: txs collega!"

Hubert Eversdijk
Donated 5

Marco Bogaards
Donated 1

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF