Voorrijders

Ride for the Roses

Voorrijders

De Ride for the Roses kan niet zonder haar voorrijders. Al sinds de beginjaren begeleiden de “blauwe truien” samen met onder andere de politie, het Motor Begeleidingsteam (MBT) en de bezemploeg het grootste peloton van Nederland.

De voorrijders fietsen in groepen, verspreid in het gehele peloton. Ze geven aanwijzingen aan de groep deelnemers achter hen en waarschuwen voor obstakels op de route. Ook staan ze in contact met de Commando Post, zodat de organisatie samen met hen zo optimaal mogelijk de veiligheid van de deelnemers kan waarborgen.

Verschillende “Ride-gemeenten” zijn in de voorrijders groep vertegenwoordigd: Zeeland, Westland, Aalsmeer en Haarlemmermeer.

De Ride organisatie heeft veiligheid hoog in het vaandel. Daarom is het elk jaar weer ontzettend blij dat zovelen met trots het blauwe shirt aantrekken. Samen, op weg naar een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Thank you to our Sponsors

28

Anonymous

Top !

25

Marco Schriek

Go for it Marco

20

Wilma Almeida

Heel veel succes en super dat je dit doet!

19

Ineke Hageman

Heel veel succes.

12

Marco Wagenaar

10

Mieke De Haan

5

Alexander Pijpelink

Met jou erbij sponsoren op 3 fronten (actie Andre Pieters, rijdt zelf ook 2x met 3 personen en jou), ik hoop dat je streefbedrag ver overtreft. Gr. Alexander

5

Hubert Eversdijk

1

Marco Bogaards

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Lees meer over KWF