€12.271

Voorlopige opbrengst 2023

1 oktober 2023

tot de Ride for the Roses 

274

Riders

Ride for the Roses

Letterlijk en figuurlijk in de versnelling voor kankeronderzoek. De Ride for the Roses is het fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen of kiest voor de langste rit, 100 km, we doen het samen!

Elke dag nemen families afscheid van hun dierbare. Wij willen daar verandering in brengen, en wel snel! Iedereen verdient een morgen, zodat kinderen kunnen opgroeien met hun ouders, grootouders, ooms en tantes. Zodat families niet meer verscheurd worden door het verdriet dat kanker met zich meebrengt. Verdriet dat nu nog te vaak, te veel voorkomt.  

Samen gaan we op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.

Doe mee als bedrijventeam!

De Ride for the Roses biedt een uitgelezen kans om met jouw bedrijf een positieve impact te maken op de versnelling in kankeronderzoek. Elk jaar schrijven honderden bedrijventeams zich in. Soms vormt een bedrijf één team, maar ook afdelingen schrijven zich samen in. Een mooie kans om samen met klanten en leveranciers op de fiets te stappen.

Goed voorbereid van start? Train met ons mee!

In samenwerking met KNWU Fondo gaan we een aantal trainingsschema's voor je klaarzetten. Kennis uit de topsport die nu ook voor jou toegankelijk is gemaakt, zo sta jij goed voorbereid aan de start op 1 oktober! 

Train hoe vaak je wilt en wanneer je wilt. Jouw schema is per week aan te passen. De schema's komen binnenkort online.

''Rijd voor een Roos uit liefde voor een dierbare''