€144.505

Voorlopige opbrengst 2023

1 oktober 2023

tot de Ride for the Roses 

1.226

Riders

Ride for the Roses

Letterlijk en figuurlijk in de versnelling voor kankeronderzoek. De Ride for the Roses is het fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen of kiest voor de langste rit, 100 km, we doen het samen!

Elke dag nemen families afscheid van hun dierbare. Wij willen daar verandering in brengen, en wel snel! Iedereen verdient een morgen, zodat kinderen kunnen opgroeien met hun ouders, grootouders, ooms en tantes. Zodat families niet meer verscheurd worden door het verdriet dat kanker met zich meebrengt. Verdriet dat nu nog te vaak, te veel voorkomt.  

Samen gaan we op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.

Voor welke trui ga jij in de versnelling?


Voor deelnemers die het meeste geld inzamelen hebben we twee bijzondere truien uit te reiken: de versnellingstrui en de rozentrui. 

Zet jouw fondsenwervening tussen 18 en 24 september in de volgende versnelling en maak kans op de versnellingstrui 

Of laat jouw inzamelingsacties bloeien als een roos door tot aan het evenement het meeste geld op te halen en verdien hiermee de unieke rozentrui.

Goed voorbereid van start? Train met ons mee!

In samenwerking met vooraanstaande partners zoals KNWU Fondo en MB2 Sport, zetten we alles op alles om jou of je (bedrijven)team klaar te stomen voor de Ride for the Roses.

Bij ons heb je de keuze: ga voor online trainingsschema's die je overal kunt volgen of kies voor een fysiek trainingsprogramma onder begeleiding van experts. Ongeacht welke route je kiest, één ding is zeker: op 1 oktober sta jij sterk aan de startlijn.

''Rijd voor een roos uit liefde voor een dierbare''