Bedankt dat je er was!
Ondanks de slechte weersvoorspellingen en een stevige wind, heeft  de zon genoeg geschenen! Het was een mooie dag. De startceremonie met het nummer 'The Roses'  gezongen door Berget Lewis, mooie routes, goed gevulde rustposten, samen kaarsjes aansteken voor dierbaren en de welverdiende roos bij de finish.

Wij zijn vooral heel blij en dankbaar met het geweldige bedrag dat we hebben opgehaald voor KWF kankerbestrijding. Inmiddels staat de donatieteller van dit jaar alweer op €202.434 en deze loopt nog steeds op. Samen met het bedrag van € 51.760,15 dat in 2020 en 2021 is opgehaald, komen we uit op €253.085,15. 
En de teller loopt nog steeds. 

We hopen je volgend jaar weer aan de start te zien bij de 24e editie! 


Nog even nagenieten? Bekijk de foto's van de 23e editie hieronder.

Ride for the Roses

Letterlijk en figuurlijk in de versnelling voor kankeronderzoek. De Ride for the Roses is het fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen of kiest voor de langste rit, 200 km, we doen het samen!

Samen, op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.