Schrijf je in voor de Ride 2017

Inschrijven online niet meer mogelijk. Alleen daginschrijving.

Inschrijven is vanaf vrijdag 1 september niet meer mogelijk via de website. Daginschrijving is nog wel mogelijk. Meld je op zondag 3 september bij de inschrijfbalie en dan zorgen wij dat je alsnog wordt ingeschreven en kunt deelnemen. Je kunt het inschrijfgeld contant (onze voorkeur) of per pin voldoen. 

Individueel

Ik fiets mee en start evt. een wielerploeg.

25 km
€ 25,-
50 km
€ 25,-
100 km
€ 35,-

Bedrijfsteam

Min. 10 deelnemers à 150 euro per deelnemer.
Je schrijft je in als bedrijfscoördinator.
Bedrijfsteam
v.a. € 1.500,-

Fan

Ik fiets niet mee, maar
ga wel geld inzamelen!
Ik ben een fan
€ 25,-

Inschrijven voor de 20e editie van de Ride in Lansingerland

Inschrijven voor de 20ste editie van de Ride for the Rose in Lansingerland is mogelijk via bovenstaande buttons. Maak een keuze tussen een bedrijfsteam of individuele deelname, vul al je gegevens in en rond de betaling af. Zo ben jij verzekerd van deelname aan de 20ste editie van de Ride for the Roses. 
 

Wielerploeg inschrijven?

Een wielerploeg zijn individuen die zich tijdens de Ride verenigen in een groep (met een eigen naam). Voordat een wielerploeg kan worden aangemaakt, dient één deelnemer zich individueel in te schrijven. Tijdens het inschrijven krijgt die persoon de mogelijkheid een wielerploeg aan te maken. Andere individuele deelnemers kunnen zich aansluiten bij deze wielerploeg.

 

Bedrijfsteam inschrijven?

Een bedrijfsteam kan worden ingeschreven via de bovenstaande rode button "Bedrijfsteam". Hulp nodig bij het inschrijfproces? Evenals hulp nodig voor het inschrijven van de bijbehorende bedrijfsteamdeelnemers? Download dan de 'Handleiding inschrijven Bedrijfsteam'.