Schrijf je in voor de Ride for the Roses 2018
Haarlemmermeer

Inschrijven voor de 21ste editie van de Ride for the Rose in Haarlemmermeer is NIET meer mogelijk via de WEBSITE.
 

Daginschrijving

TOCH MEEFIETSEN TEGEN KANKER? ER IS OOK DAGINSCHRIJVING MOGELIJK VANAF 07.30 UUR BIJ DE INSCHRIJFBALIE. MEER INFORMATIE OVER DE DAGINSCHRIJVING VIND JE HIER. HET DEELNEMERSBOEKJE VIND JE HIER.
 

Haarlemmermeer 2018, schrijf je in:

   

Individueel

Ik fiets mee en start evt. een wielerploeg.

25 km
€ 25,-
50 km
€ 25,-
80 km
€ 25,-
100 km
€ 35,-

Bedrijfsteam

Min. 10 deelnemers à 150 euro per deelnemer.
Je schrijft je in als bedrijfscoördinator.
Bedrijfsteam
v.a. € 1.500,-

Fan

Ik fiets niet mee, maar
ga wel geld inzamelen!
Ik ben een fan
€ 25,-
Deadline na-inschrijving & daginschrijving
Je kunt je via de website tot en met donderdag 6 september inschrijven. Daarna is dit online niet meer mogelijk. Op 9 september is er ook daginschrijving mogelijk bij de inschrijfbalie. Ziet plattegrond.

Bedrijfsteam inschrijven?

Een bedrijfsteam kan worden ingeschreven via de bovenstaande rode button "Bedrijfsteam". Hulp nodig bij het inschrijfproces? Evenals hulp nodig voor het inschrijven van de bijbehorende bedrijfsteamdeelnemers? Download dan de 'Handleiding inschrijven Bedrijfsteam'
 

Wielerploeg inschrijven?

Een wielerploeg zijn individuen die zich tijdens de Ride verenigen in een groep (met een eigen naam). Voordat een wielerploeg kan worden aangemaakt, dient één deelnemer zich individueel in te schrijven. Tijdens het inschrijven krijgt die persoon de mogelijkheid een wielerploeg aan te maken. Andere individuele deelnemers kunnen zich aansluiten bij deze wielerploeg.