Ride weerbericht 31 aug.


WEERSVERWACHTING RIDE FOR THE ROSES

opgesteld donderdag 31 augustus, 10:45 uur
door: weerman Jan Visser

 
Nog een buienkans komende dagen
 
Voor vanmiddag ziet het er een stuk beter uit. De meeste regen heeft ons land verlaten en het klaart op. De zon is er dus weer bij, maar lokaal kan er misschien nog wel een enkele bui de kop opsteken. De temperatuur loopt op naar 19 graden en de wind is zwak tot matig uit het westen tot noordwesten.
 
Vrijdag en zaterdag is er weer een grotere buienkans (soms een plensbui!), maar de zon komt ook dikwijls tevoorschijn. De temperatuur stijgt naar 20 graden op vrijdag en 18 tot 19 graden op zaterdag. De wind is zwak en veranderlijk: zaterdag staat er een matige noordenwind.
 
De vooruitzichten voor zondag zijn gunstig. Er kan in de loop van de ochtend en rond het middaguur nog een bui vallen. Over het algemeen is het echter droog fietsweer met geregeld zonneschijn en middagtemperaturen rond 19 graden.
  

Introductie Jan Visser

Ik ben werkzaam als weerman voor onder meer Buienradar en Radio Noord-Holland. In het (recente) verleden heb ik diverse familieleden en vrienden een hopeloze strijd tegen kanker zien voeren. Dankzij de enorme progressie, die de afgelopen jaren is gemaakt, loopt deze gruwelijke ziekte lang niet altijd meer per definitie slecht af. Dat is heel goed nieuws! We hebben echter nog een lange weg te gaan om deze ziekte te overwinnen. Het motto blijft dan ook doorgaan met investeren in onderzoek en behandelmethoden. Het KWF levert hier een belangrijke bijdrage aan en met genoegen draag ik een steentje bij.


 


« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner