Ride weerbericht 1 sep.


WEERSVERWACHTING RIDE FOR THE ROSES

Opgesteld vrijdag 1 september, 11 uur
Door: weerman Jan Visser

 
Prima vooruitzichten
 
Het is vandaag ideaal weer voor de laatste trainingsrondjes. Er staat namelijk vrijwel geen wind. Verder zijn er perioden met zon (denken we nog aan voldoende smeren!), maar op enkele plaatsen valt ook nog een stevige bui met kans onweer. In het vrije veld dus even oppassen met de buien! De temperatuur komt uit op 19 of 20 graden.
 
Morgen verandert er niet veel aan het weer. Er is opnieuw zonneschijn, maar er kan plaatselijk ook nog een plensbui met onweer tot ontwikkeling komen. De temperatuur stijgt naar 19 graden en de wind waait zwak tot matig uit het noorden.
 
Dan de grote dag: zondag 3 september. In alle vroegte kan het mistig zijn, maar als we vanaf 10 uur op de pedalen staan in Lansingerland is de mist waarschijnlijk alweer verdwenen. Vervolgens is er zonneschijn, afgewisseld door bewolking. Het valt niet helemaal uit te sluiten dat er nog een enkele bui ontstaat. De temperatuur komt uit op 19 of 20 graden en de wind is slechts zwak uit het zuiden.

  

Introductie Jan Visser

Ik ben werkzaam als weerman voor onder meer Buienradar en Radio Noord-Holland. In het (recente) verleden heb ik diverse familieleden en vrienden een hopeloze strijd tegen kanker zien voeren. Dankzij de enorme progressie, die de afgelopen jaren is gemaakt, loopt deze gruwelijke ziekte lang niet altijd meer per definitie slecht af. Dat is heel goed nieuws! We hebben echter nog een lange weg te gaan om deze ziekte te overwinnen. Het motto blijft dan ook doorgaan met investeren in onderzoek en behandelmethoden. Het KWF levert hier een belangrijke bijdrage aan en met genoegen draag ik een steentje bij.
« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner