Weerbericht 2 sep.


WEERSVERWACHTING RIDE FOR THE ROSES

Opgesteld zaterdag 2 september, 8 uur
Door: weerman Jan Visser

 
Mooie vooruitzichten voor morgen
 
Verspreid over het land kunnen er vandaag nog enkele buien vallen, maar er zijn ook perioden met zon en de temperatuur komt uit op een graad of 20. de wind is zwak tot matig uit het noorden.
 
We focussen de aandacht echter volledig op morgen wanneer we voor het KWF de Ride for the Roses ondernemen. De dichte mistbanken, die zich in de nacht en ochtend hebben gevormd, zullen bij de start rond 10 uur zijn opgelost. Vervolgens is het zonnig al kunnen er ook wel wat wolkenveldjes ontstaan. De kans op buien lijkt klein en dat is natuurlijk een mooie opsteker.
De temperatuur komt uit op maximaal 20 tot 21 graden, maar bij de start kan het met 13 graden nog wat fris aanvoelen. De wind is bij aanvang zwak uit zuidelijke richtingen. In de middag draait de wind naar het zuidoosten tot oosten en neemt toe tot matig, kracht 3 tot 4. 

  

Introductie Jan Visser

Ik ben werkzaam als weerman voor onder meer Buienradar en Radio Noord-Holland. In het (recente) verleden heb ik diverse familieleden en vrienden een hopeloze strijd tegen kanker zien voeren. Dankzij de enorme progressie, die de afgelopen jaren is gemaakt, loopt deze gruwelijke ziekte lang niet altijd meer per definitie slecht af. Dat is heel goed nieuws! We hebben echter nog een lange weg te gaan om deze ziekte te overwinnen. Het motto blijft dan ook doorgaan met investeren in onderzoek en behandelmethoden. Het KWF levert hier een belangrijke bijdrage aan en met genoegen draag ik een steentje bij.
« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner