Ride for the Roses naar Haarlemmermeer!


De Ride for the Roses komt in 2018 naar Haarlemmermeer! Start- en finishlocatie is voormalig Floriadeterrein, Expo Haarlemmermeer. Vandaag werd dit heugelijke nieuws via livestream op de Ride Facebook pagina bekendgemaakt door de voorzitter van de stichting Ride for the Roses, Fred Doeleman.

 
Op zondag 9 september 2018 vindt alweer de 21e editie van de Ride for the Roses plaats. Dit bijzondere fietsevenement kent een pelotonstocht van 100 kilometer en dit jaar voor het eerst drie toertochten. Aan de bekende 25, 50 kilometer routes is een derde tocht van 80 kilometer toegevoegd. Na de succesvolle 20ste editie heeft de organisatie besloten om deze route ook aan te bieden. Een uitdagende nieuwe afstand voor de getrainde fietser, want de Ride is voor iedereen!

 

Deelnemers kunnen in 2018 genieten van de prachtige Haarlemmermeer. De start- en finishlocatie is Expo Haarlemmermeer, dé evenementenlocatie op het voormalig Floriadeterrein, in het hart van de Randstad. De ligging in het natuurgebied ‘De Groene Weelde’ maakt de Expo Haarlemmermeer een uitermate geschikt start- en finish punt van de Ride for the Roses 2018.

  

 

Gastgemeente Haarlemmermeer
Het is de eerste keer dat de Ride de gemeente Haarlemmermeer aandoet. Wethouder Sport Elzakalai is verheugd dat het bekende evenement voor Haarlemmermeer heeft gekozen. ,,Wij laten al die duizenden deelnemers graag zien hoe mooi onze gemeente is. Bij ons kun je heerlijk fietsen in een prachtige groene omgeving,’’ zegt de wethouder.

 

Inschrijving geopend!

Vanaf vandaag is de inschrijving voor deze 21ste editie geopend! Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers, iedereen kan deelnemen. Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen om gezamenlijk een vuist te maken tegen kanker. Jij doet toch ook (weer) mee?

Voor bedrijven geldt dat de startvolgorde op 9 september wordt bepaald op basis van de datum van inschrijven, zo snel mogelijk inschrijven loont dus!

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.ridefortheroses.nl. Volg ons ook op Twitter (@RFTRnl) en Facebook (Ridefortheroses.nl).
« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner