Cambridge Weightplan in actie met bedrijfsteam


Vorig jaar heeft Cambridge Weight Plan voor het eerst meegedaan aan de Ride for the Roses. Het beviel erg goed en daarom fietsen ze dit jaar weer mee. We hebben Henk Willem Olivier een aantal vragen gesteld over hun deelname.
 

Wie zijn jullie?
Cambridge Weight Plan begeleidt mensen naar een gezond gewicht en helpt ze om dit gewicht vast te houden door het aanleren van een gezonde leefstijl. 
 
Waarom doen jullie mee?
Als bedrijf vinden wij bewegen heel erg belangrijk. We zijn bezig met een bewuste leefstijl en meer bewegen. Om dat ook te kunnen combineren met een goed doel vinden we erg mooi en daar willen we dan ook graag een bijdrage aan leveren.
 
Wat doet de Ride met jullie, heeft de Ride voor jullie organisatie een verbindende rol?
Ja, het deelnemen aan zo’n evenement werkt heel verbindend. Dat vinden wij ook belangrijk. Overigens niet alleen binnen Nederland, maar ook daarbuiten. We zijn een internationale organisatie. Vorig jaar hebben er daarom ook medewerkers van ons bedrijf uit Engeland meegefietst. Als echte Engelsen vonden ze het fantastisch om de Ride mee te maken, dus dat was heel erg leuk. Het evenement heeft voor ons daarom wel echt een verbindende factor.
  
Trainen jullie ook samen?
Onze deelnemers wonen/werken nogal verspreid over het land, aangezien we een landelijk opererende organisatie zijn. Onze teamleden komen dus vanuit heel het land ernaartoe (heel bijzonder). Als compleet team trainen lukt dus niet, maar onderling in kleine groepjes wel.
 
Doen jullie aan fondsenwervende acties?
Op individueel niveau wel. Al onze deelnemers zijn al zelf bezig om geld in te zamelen. Heel geweldig. Vanuit het bedrijf hebben we nog geen grote actie. Dat staat wel in de planning, maar door de waan van de dag zijn we daar nog niet aan toegekomen. Maar we hebben ons ten doel gesteld om 10.000 euro op te halen, daar gaan we voor!


« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner