Delta Ride for the Roses haalt maar liefst €212.534,- op


De Delta Ride for the Roses heeft dit jaar in totaal maar liefst 212.534 euro opgebracht voor onderzoek naar de bestrijding van kanker. Dat is een nieuw record voor dit evenement. Het bedrag van vorig jaar, 150.000 euro, is hiermee ruimschoots overtroffen. De organisatie heeft ook bekendgemaakt dat er volgend jaar een onderdeel wordt toegevoegd aan het programma: er komt ook in Terneuzen een Ladies Night Ride.
 
Dat er dit jaar meer was opgehaald dan vorig jaar werd gisteren al bekendgemaakt, tijdens de jubileumeditie van de Midden-Zeeland route van de Delta Ride for the Roses. In tegenstelling tot vorig jaar werd er geen tussenstand gemeld, maar organisator Eddie Bogaert uit 's-Gravenpolder kon het niet laten om een tipje van de sluier alvast op te lichten, namelijk dat op dat moment al die 150.000 euro was overtroffen.
De opbrengst is dus een nieuw record, maar mede dankzij het mooie weer zat ook de sfeer er goed in. Bogaert kan dan ook niet anders dan tevreden terugkijken op drie dagen Delta Ride for the Roses. En ook voor de deelnemers kunen tevreden zijn over het geld dat zij bij elkaar hebben gefietst.

Deelnemers, vrijwilligers, sponsors en organisatie: bedankt!


« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner