Wielerclinic Team Roompot voor Top Fondsenwervers groot succes!


Gisteren was het dan zover: de clinic van Team Roompot - Nederlandse Loterij voor de Top10 Fondsenwervers van de maand. En wat was het gaaf!
 

Jesper Asselman trapte de clinic af met een theorieles wielrennen. Allerlei tips & tricks over klimmen, dalen, omgaan met je verzet en de noodstop kwamen aan bod. Veelal geïllustreerd met leuke anekdotes vanuit de prof. wielerwereld. Ook konden de deelnemers vragen stellen over hun eigen fiets om zo elk hun fietstechnieken te verbeteren. Daarna stapte de groep op de fiets om de theorie in praktijk te brengen waarbij Jesper alle deelnemers goed kon voorzien van persoonlijke tips. Na zo'n 40 kilometer kwamen de deelnemers zeer voldaan en veilig weer terug van een prachtige rit op en rond de Posbank. De clinic werd afgesloten onder het genot van een hapje en drankje waarbij we de verhalen achter deelname en het extra geld ophalen met elkaar bespraken.
 
Fondsenwerven is leuk!

We zijn ontzettend dankbaar voor de extra stap die deze deelnemers zetten door geld op te halen via hun 'Mijn Ride' actiepagina. Want elke euro telt in de strijd tegen kanker! De groep was het er unaniem over eens dat fondsenwerven leuk is en voor verbinding zorgt. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen verhaal en daardoor ook eigen manier om fondsen te werven. Als je iets kiest wat bij je past en je legt de noodzaak uit, dan vinden mensen om je heen het helemaal niet erg of raar dat je om een donatie vraagt. "Ik haal er enorm veel voldoening en steun uit", aldus een van de deelnemers.
 
Binnenkort volgen meer verhalen en tips vanuit deze Top Fondsenwervers groep.

#samengeldophalen

Ga naar www.ridefortheroses.nl om in te loggen op je MijnRide pagina.

 
 
« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner