Groot feest onderweg bij het SKWA!


Zoals je gewend bent tijdens de Ride for the Roses kan je onderweg genieten van een hapje en drankje bij de speciaal ingerichte ‘Ride Stops’. Ook dit jaar zijn deze op de toerroutes (zie icoontjes op de routekaart) te vinden. Eén van deze stops is bij het SKWA: Sportcomplex Koning Willem-Allexander.
 
Gelegen aan de Bennebroekerweg in Hoofddorp is deze Ride Stop uniek: alle toerroutes komen langs deze locatie, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van het programma die het SKWA organiseert speciaal voor de Ride.
  
Programma
  • Open: 11.00-16.00 uur
  • Horeca gelegenheid: eten en drinken: divers assortiment met drankjes en lekkere broodjes.
  • Wat te doen? Live muziek en een kinderprogramma met o.a. springkussen, goochelaar en schminken
 
Léon en Arjan Verbaas van First Place horeca, de horeca voorziening van het SKWA waren gelijk enthousiast toen we hen vroegen of ze iets wilden betekenen voor de Ride for the Roses.
 
“We dragen KWF Kankerbestrijding een warm hart toe. Naast het donateurschap, ben ik ook actief voor Kika en diverse kleine evenementen die in actie komen voor dit doel. Het is ontzettend belangrijk dat we deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit krijgen. We hebben meerdere locaties met ons bedrijf, dat inmiddels 4 jaar bestaat. Nu we de draai aardig hebben gevonden, vinden we het belangrijk om iets te doen voor het goede doel. De Ride past als sportief evenement dan heel erg goed”, aldus Léon.
 
Deze Ride stop is voorbereid op elk weerscenario. We staan natuurlijk lekker buiten bij mooi weer, maar bij minder goed weer kunnen we naar binnen en wordt ook het assortiment hier op aangepast. Uiteraard gaan we voor een heerlijk zonnetje en gezelligheid voor op het terrein!
 
Daarom een oproep aan alle deelnemers: kom gezellig aan bij deze Ride stop en geniet van een welverdiende pauze. Naast een hapje en een drankje is er ook vertier voor de kinderen. Bezoekers en aanmoedigers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Een deel van de omzet op deze dag gaat ook naar de Ride for the Roses.


« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner