Ride weerbericht | 6 september 2018


WEERBERICHT RIDE FOR THE ROSES

Opgesteld donderdag 6 september, 10.30 uur
Door: weerman Jan Visser

  

Het is vandaag tot in de middag regenachtig en er staat een matige wind uit het westen tot noordwesten. Later op de middag wordt het droger. De temperatuur komt uit op 19 of 20 graden. Vrijdag zijn er aanvankelijk buienkansen, maar later komt er meer zon. Het wordt echter slechts 16 tot 17 graden en de westenwind is matig tot vrij krachtig, kracht 4-5. 
 
Op zaterdag valt er nog een enkele bui, afgewisseld door zonneschijn. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig en het wordt 17 graden.
Op zondag, de dag van de Ride for the Roses, is het meest droog met wat zon, maar soms ook nog een beetje regen. Het wordt 19 tot 20 graden en de zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig.
 
Update volgt vrijdagochtend 7 september.

 
Introductie Jan Visser

Ik ben werkzaam als weerman voor onder meer Buienradar en Radio Noord-Holland. In het (recente) verleden heb ik diverse familieleden en vrienden een hopeloze strijd tegen kanker zien voeren. Dankzij de enorme progressie, die de afgelopen jaren is gemaakt, loopt deze gruwelijke ziekte lang niet altijd meer per definitie slecht af. Dat is heel goed nieuws! We hebben echter nog een lange weg te gaan om deze ziekte te overwinnen. Het motto blijft dan ook doorgaan met investeren in onderzoek en behandelmethoden. Het KWF levert hier een belangrijke bijdrage aan en met genoegen draag ik een steentje bij.


 


« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner