Ride weerbericht | 7 september 2018


WEERBERICHT RIDE FOR THE ROSES

Opgesteld vrijdag 7 september, 10.00 uur
Door: weerman Jan Visser

  

Er is vanmiddag geregeld zonneschijn, maar vooral in het noorden en noordwesten kan nog een bui vallen. Vanavond neemt de kans op buien in het noorden duidelijk toe. De wind waait uit het westen en is matig, boven open gebieden vrij krachtig, kracht 5. De temperatuur loopt op naar een graad of 17.
 
Zaterdag begint droog met geregeld zonneschijn. Later op de dag neemt de bewolking toe en kan er wat regen vallen. Het wordt opnieuw zo’n 17 graden en de zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig.
 
Zondag, de dag van de Ride for the Roses, verloopt waarschijnlijk droog met wolkenvelden, maar ook wel wat zonneschijn. Het wordt 20 graden en de zuidwestenwind is matig, kracht 3-4.
 
Update volgt zaterdagochtend 8 september, rond 8 uur!


Introductie Jan Visser

Ik ben werkzaam als weerman voor onder meer Buienradar en Radio Noord-Holland. In het (recente) verleden heb ik diverse familieleden en vrienden een hopeloze strijd tegen kanker zien voeren. Dankzij de enorme progressie, die de afgelopen jaren is gemaakt, loopt deze gruwelijke ziekte lang niet altijd meer per definitie slecht af. Dat is heel goed nieuws! We hebben echter nog een lange weg te gaan om deze ziekte te overwinnen. Het motto blijft dan ook doorgaan met investeren in onderzoek en behandelmethoden. Het KWF levert hier een belangrijke bijdrage aan en met genoegen draag ik een steentje bij.
« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner