Top Fondsenwervers bekend


Kanker is een groot maatschappelijk probleem. Het treft één op de drie Nederlanders. Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Het raakt ons allemaal.

Om bij te dragen aan goed wetenschappelijk onderzoek, komt de opbrengst van de Ride for the Roses elk jaar ten goede aan onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding. En dat is nodig ook. Op dit moment krijgt nog steeds 1 op de 3 mensen kanker en per uur overlijden er vijf mensen aan kanker. Daarmee is kanker helaas nog steeds doodoorzaak nummer 1 in Nederland. De Ride for the Roses zet zich in voor een wereld waarin niemand meer overlijdt aan kanker. Hiervoor is veel wetenschappelijk onderzoek nodig. 

Het is daarom geweldig als iedereen naast hun deelname ook de extra stap zet om geld op te halen voor kankeronderzoek, want elke euro telt in de strijd tegen kanker.
 
Wij zijn alle deelnemers die zich inzetten om geld op te halen voor de Ride for the Roses en daarmee voor KWF Kankerbestrijding heel erg dankbaar! Daarom vinden we het leuk om iets terug te doen d.m.v. een beloningJe mag er namelijk trots op zijn dat jij deze extra stap zet!

UITSLAG TOPFONDSENWERVERS | VRIJDAG 7 SEPTEMBER 12.00 UUR

Vrijdag 7 septemer om 12.00 uur is de Top 3 Bedrijven, Wielerploegen, Top 10 en de Top 100 Individuen vastgesteld. Deze deelnemers zijn daarmee officieel onze Topfondsenwervers. Gefeliciteerd!
Benieuwd naar de beloning? Kijk dan hier.

Hier en hieronder vind je de uitslag.
(klik op de afbeelding voor een groter formaat)

 
« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner