Ride weerbericht | zondag 9 september


WEERBERICHT RIDE FOR THE ROSES

Opgesteld zondag 9 september, 08.00 uur
Door: weerman Jan Visser

  
 
Vanochtend is het overwegend bewolkt en mogelijk valt er kortstondig nog wat lichte regen. De temperatuur loopt op naar 17 tot 18 graden en de wind is meest matig, kracht 3-4, uit het zuiden tot zuidwesten. Later op de ochtend is de wind meest zuidwestelijk van richting.
 
Vanmiddag neemt de kans op zonneschijn geleidelijk toe en het blijft dan ook droog. De temperatuur stijgt naar circa 20 graden. De zuidwestenwind is matig van sterkte, kracht 4.
 


Introductie Jan Visser

Ik ben werkzaam als weerman voor onder meer Buienradar en Radio Noord-Holland. In het (recente) verleden heb ik diverse familieleden en vrienden een hopeloze strijd tegen kanker zien voeren. Dankzij de enorme progressie, die de afgelopen jaren is gemaakt, loopt deze gruwelijke ziekte lang niet altijd meer per definitie slecht af. Dat is heel goed nieuws! We hebben echter nog een lange weg te gaan om deze ziekte te overwinnen. Het motto blijft dan ook doorgaan met investeren in onderzoek en behandelmethoden. Het KWF levert hier een belangrijke bijdrage aan en met genoegen draag ik een steentje bij.
« Terug naar vorige pagina
Partner
Partner