WIJ BELONEN JE EXTRA INZET GRAAG!


Wij zijn alle deelnemers die zich inzetten om geld op te halen voor de Ride for the Roses en daarmee voor KWF Kankerbestrijding heel erg dankbaar! We zijn er van overtuigd dat je met onze speciale fondsenwerving toolkit je doel vast met een flinke dosis plezier gaat behalen. Ondanks dat willen wij graag fondsenwervende deelnemers belonen.

Je mag er namelijk trots op zijn dat jij deze extra stap zet!
 

Fondsenwerver - Zilveren startnummer

Ride for the Roses heeft als doel samen geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding voor kankeronderzoek. Daarom willen we degene die de extra stap zetten om geld op te halen (één donatie of meer) herkenbaar maken op het evenement. Speciaal voor fondsenwervers hebben we Zilveren Startnummer in het leven geroepen.
NB: wil je het zilveren startnummer thuis opgestuurd krijgen? Schrijf je dan voor 5 augustus in én zorg dat je voor deze datum een donatie op je Mijn Ride pagina hebt staan. Alleen dan krijg je het juiste startnummer opgestuurd per post (bij je deelname bescheiden). Anders is het startnummer op te halen bij de inschrijfbalie, zolang de voorraad strekt.
 

Top 100 – Gouden startnummers

Elk jaar doen duizenden deelnemers mee aan de Ride for the Roses. Voor een groep van 100 fondsenwervers die het hoogste bedrag ophalen hebben we iets bijzonders in petto. Zit je in de top 100? Dan krijg je een speciaal gouden startnummer. Het nummer is gebaseerd op de ranking van meest opgehaalde fondsen. Degene die de meeste fondsen werft, draagt bij de Ride het gouden startnummer 1.
NB: de Top 100 wordt bepaald op vrijdag 7 september, zie onderstaand reglement. Het gouden startnummer is op te halen bij de inschrijfbalie.
 

Top 10 – Speciaal wielershirt

Fondsenwerven is ontzetten belangrijk in de strijd tegen kanker. Wat is het geweldig als jij die extra stap zet! Daarom krijgt de top 10 fondsenwervers naast de startnummers 1 t/m 10 ook een speciaal wielershirt en mogen vooraan rijden in het peloton. Het shirt wordt uitgereikt op 9 september.
 

Top Fondsenwervers - 1000 euro>

Zeker omdat fondsenwerving geen vereiste is bij de Ride for the Roses willen we deelnemers die deze extra stap zetten voor KWF Kankerbestrijding graag in het zonnetje zetten. Individuele deelnemers die via de Mijn Ride pagina 1000 euro of meer ophalen krijgen daarom van de Ride for the Roses een certificaat voor hun bijzondere prestatie. Maak vooral een foto van jezelf met je certificaat! Deze plaatsen we dan op onze website (niet verplicht uiteraard :-)).
 

Top fondsenwervers – bedrijven startvak

Ook bedrijfsteams en wielerploegen willen we belonen. Kom samen in actie en haal geld op via je teampagina. De top 3 bedrijfsteams die het meeste ophalen krijgen een plekje voor aan in het peloton*.
 

Top fondsenwervers – wielerploeg startvak

Ook bedrijfsteams en wielerploegen willen we belonen. Kom samen in actie en haal geld op via je teampagina. De top 3 wielerploegen die het meeste ophalen krijgen een plekje voor aan in het peloton*.
   
*aansluitend op de bestaande startvolgorde.

 
Reglement

  • Op "bedrijven startvak" en "wielerploeg startvak" na, worden al beloningen gebaseerd op de prestatie van de individuele 'Mijn Ride' pagina;
  • alleen donaties die zijn gedaan via de persoonlijke 'Mijn Ride-pagina’ worden meegeteld voor het eindbedrag (uitzonderingen worden indien van toepassing in overleg met de organisatie toegestaan);
  • alleen de donaties die op de website zichtbaar zijn en dus volledig zijn afgerond, tellen mee voor het eindbedrag;
  • bij de vaststelling van de top 10 en top 100 kijkt de jury naar de opbrengst van de individuen op vrijdag 7 september om 12.00 uur. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.
  • de 'top 10-fondsenwervers’ zijn vrij om te bepalen of zij wel of geen gebruik maken van het aanbod. De winnaars kunnen ook besluiten om gewoon gebruik te maken van hun reguliere startbewijs. De organisatie neemt op vrijdagmiddag 7 september contact op met de top 10-winnaars om afspraken te maken i.h.k.v. hun prijs*.
* We kunnen door de korte tijd helaas geen maatgarantie afgeven voor het wielershirt. Uiteraard doen wij ons best om een goed passend wielershirt voor de winnaars te faciliteren.
 

Ontzettend veel dank voor jouw inzet zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker!