Landelijke acties


Gedurende het hele jaar worden er acties georganiseerd. Deze acties dragen bij aan de promotie en bekendheid van de Ride for the Roses en zij genereren ook bijdragen voor het totale resultaat van de Ride.
 

Landelijke acties

Landelijke acties zijn evenementen die in heel Nederland (kunnen) worden georganiseerd en waarvan de opbrengst wordt toegevoegd aan de totale opbrengst van de Ride for the Roses. Ze dragen daarmee bij aan bijdrage aan KWF Kankerbestrijding. Deze acties hebben een formeel samenwerkingsverband met de Stichting Ride for the Roses. In enkele gevallen betreft dit wielerevenementen in gemeenten/regio's waar de Ride in het verleden is georganiseerd.
 

Datum Evenement Omschrijving Website
9 juni 2018 Delta Ride for the Roses (Midden-Zeeland) De Delta Ride for the Roses is het side event van de Ride for the Roses in Zeeland. Tijdens de Delta Ride kun je meedoen met de toertocht van 25 en 50 km of met de cycletocht van 80 of 120 km. https://www.deltaridefortheroses.nl
10 juni 2018 Delta Ride for the Roses (Zeeuws Vlaanderen) De Delta Ride for the Roses is het side event van de Ride for the Roses in Zeeland. Tijdens de Delta Ride kun je meedoen met de toertocht van 25 en 50 km of met de cycletocht van 80 of 120 km. https://www.deltaridefortheroses.nl
26 augustus 2018 Walk 4 the Roses De Walk 4 the Roses is een wandeltocht van 20 kilometer door prachtige natuur en biedt veel gezelligheid.
Vorig jaar liepen er zo’n 2000 enthousiaste wandelaars mee voor KWF Kankerbestrijding. Een mooie wandeltocht, uitgezet door Stichting Landschap Horst aan de Maas, met een heel belangrijk doel: Samen de strijd tegen kanker blijven aangaan!
www.walk4theroses.nl

 

Meer informatie?

De opbrengst van deze landelijke acties wordt toegevoegd aan de totale opbrengst van de Ride for the Roses. Doe dus niet alleen mee met de Ride for the Roses, maar schrijf je ook in voor één of meerdere van deze evenementen!

Lokale Side Events


Bekijk ook het overzicht met lokale Side Events in en rond Twente!