Regionale acties


Gedurende het hele jaar worden zogenaamde "Acties" georganiseerd. Deze dragen bij aan de promotie en bekendheid van de Ride for the Roses en zij genereren ook bijdragen voor het totale resultaat van de Ride. Er zijn landelijke en regionale acties.

 

Regionale acties

Regionale acties (evenementen, activiteiten, inzamelingen, etc.) worden georganiseerd in de regio waarin de eerstvolgende editie van de Ride for the Roses wordt verreden. De regionale acties hebben als doel de Ride for the Roses regionaal te promoten. Niet alle regionale acties genereren een financiële bijdrage voor het goede doel. Waar dit wel van toepassing is, wordt de opbrengst toegevoegd aan de totale opbrengst van de Ride for the Roses.

Wat is de bedoeling van de regionale acties?
Ben je een (sport) vereniging, organisator van een festival/feestweek, (horeca) ondernemer en wil je iets doen voor het goede doel? Wij komen graag met jou in contact! Wij hebben allerlei leuk promotie materiaal beschikbaar en komen de Ride for the Roses graag presenteren. Kortom; wij verbinden ons goede doel graag aan jouw evenement!
 
Je kunt ons helpen bijvoorbeeld door het:

  • Plaatsen van onze banner op je website
  • Verspreiden van folders, ophangen van posters
  • Aandacht geven aan het evenement in de nieuwsbrief
  • Het verbinden van dit goede doel aan je (sport) evenement(en)
  • Presenteren door ons van de Ride for the Roses tijdens je bijeenkomst
Bekijk ook alle landelijke acties »