Tools


Hulp nodig met het werven van fondsen? Dan ben je hier op de goede plek! Je staat er niet helemaal alleen voor.
 
Het zou geweldig zijn als iedereen naast deelname ook de extra stap zet om geld op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek! Met onderzoek brengen we die dag, een wereld waarin niet meer overlijdt aan kanker, een stap dichterbij.
 
We hebben allerlei tools en tricks voor jou om je te helpen bij het ophalen van geld voor kankeronderzoek. Wij zijn er van overtuigd dat je met deze tools en tricks jouw doel met een flinke dosis plezier zeker gaat halen. Veel plezier en succes gewenst!

Extra inspiratie opdoen? Kijk dan hier voor acties die andere Riders ondernemen om fondsen te werven.
 

'Mijn Ride'- actiepagina

Iedereen krijgt bij inschrijving automatisch een persoonlijke actiepagina: je ‘Mijn Ride’-pagina. Dit is handig omdat je dan mensen online kan laten doneren op jouw pagina. Op deze manier kan je jouw vrienden en familie ook via WhatsApp, Facebook, Instagram, LinkedIn en E-mail vragen om een donatie.
 
Uit onderzoek blijkt dat de opbrengst op de ‘Mijn Ride’-pagina groter is, als deze is ingevuld. Daar bieden we allerlei mogelijkheden voor. Hulp nodig? We helpen je graag! Volg het stappenplan om eenvoudig zo volledig mogelijk je ‘Mijn Ride’ te vullen.
 
LET OP: MOMENTEEL IS HET NIET MOGELIJK OM JE PAGINA TE DELEN OF DE URL VAN JE PAGINA TE KOPIEREN ZOLANG JE BENT INGELOGD! WE ZIJN HET PROBLEEM AAN HET VERHELPEN. TOT DIE TIJD VRAGEN WE JE OM JE PAGINA OP TE ZOEKEN VIA 'ZOEK EEN DEELNEMER'. ZORG HIERBIJ DAT JE BENT UITGELOGD. DAN IS HET MOGELIJK JE ACCOUNT VIA SOCIAL MEDIA TE DELEN (ZIE DE DEEL-KNOPPEN ONDERAAN JE PAGINA, OF DE URL VAN JE PAGINA DE KOPIEREN! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
 

Tools

  1. Poster; print uit, hang deze overal op en attendeer iedereen om je heen er op. Vul regelmatig de 'thermometer' aan en zorg ervoor dat jouw Mijn-Ride-pagina er ook op staat.
  2. A5 flyer: print uit, vul in en deel uit aan iedereen die je kent en tegen komt.
  3. Wikkel: print uit, vul in en plak op een (jam)pot, bakje of fles en zet jou 'donatiebox' neer op plekken waar veel mensen komen. De opbrengst tel je op bij jou totaal op jouw 'Mijn-Ride' pagina.
  4. Kaartjes: print uit, vul in, plak dubbel en deel ze uit aan iedereen die je tegenkomt.
  5. FB Social share: gebruik deze teksten binnen al jouw social networks, deel ze met al je vrienden en fans en post de url van jouw 'Mijn-Ride' pagina erbij.
  • Wil je een donatiebox op school, op je werk, of in de winkel zetten? Vraag hem hier aan.

Inspiratiesessie fondsenwervingsbijeenkomst

Om je te helpen bij het werven van donaties, organiseren we in mei een inspiratiesessie fondsenwerving. Ervaringsdeskundigen vertellen meer over het inzetten van je (zakelijke) netwerk, voorbeelden uit de praktijk en andere tips en tricks. Interesse? Stuur dan mail.
 

Promotiemateriaal

Hieronder tref je enkele promotiemiddelen van de Ride for the Roses. Deze kun je bijvoorbeeld ophangen bij jouw sportvereniging, sportschool, in de bedrijfskantine of op een evenement waar jij aanwezig bent. Maar ook online, zoals op je website, plaatsen.  

Overige mogelijkheden

Wil je niet meefietsen maar je wel inzetten (bijvoorbeeld met je school, bedrijf of zelf) voor de Ride for the Roses, schrijf je dan in als fan. Ook dan krijg je een online 'MIjn Ride' pagina waarmee je online donaties kunt werven en/of je verworven donaties (met je school/bedrijfsacties) op storten.
 
Mocht je je helemaal niet willen inschrijven, dan kun je altijd het geld overmaken naar IBAN rekeningnummer: NL24RABO0143703765 o.v.v. donatie Ride for the Roses.
 

Wij belonen je inzet graag!

Wij zijn alle deelnemers die zich inzetten om geld op te halen voor de Ride for the Roses en daarmee voor KWF Kankerbestrijding heel erg dankbaar! We zijn er van overtuigd dat je met onze speciale fondsenwerving toolkit je doel vast met een flinke dosis plezier gaat behalen. Ondanks dat willen wij graag fondsenwervende deelnemers belonen.
Je mag er namelijk trots op zijn dat jij deze extra stap zet!
Benieuwd? Kijk hier voor meer informatie over de beloning!
 

Heb je extra hulp of inspiratie nodig?

We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.
 
Heb je zelf een (gave, bijzondere) actie opgezet? Zou je die dan met ons willen delen? Stuur ons een mailtje met wat voor actie je hebt opgezet en houd ons op de hoogte van het bedrag wat je hebt opgehaald. Dan vermelden wij jouw actie hier en kan je anderen inspireren!