Kom in actie


Elke euro helpt in de strijd tegen kanker

Kanker is een groot maatschappelijk probleem. Het treft 1 op de drie Nederlanders. Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Het raakt ons allemaal.
 
De Ride for the Roses heeft als doel samen geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding voor kankeronderzoek. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. De keuze om geld op te halen ligt dus geheel bij jezelf.
 
Op dit moment krijgt nog steeds 1 op de 3 mensen kanker en per uur overlijden er 5 mensen aan deze verschrikkelijke ziekte. Daarmee is kanker helaas nog steeds doodoorzaak nummer 1 in Nederland. De Ride for the Roses zet zich in voor een wereld waar niemand meer overlijdt aan kanker. Hiervoor is veel wetenschappelijk onderzoek nodig.
 
Wat zou het daarom geweldig zijn als iedereen naast hun deelname ook de extra stap zet om geld op te halen voor kankeronderzoek.
 
Elke euro telt in de strijd tegen kanker. Met minimaal een verdubbeling van fondsenwerving gaan we voor een miljoen. Dat zou toch fantastisch zijn? Laten we dat met elkaar doen. Fiets mee tegen kanker.
 

Heb je extra hulp of inspiratie nodig?

We helpen je graag! Kijk hier, of neem gerust contact met ons op.
 
Heb je zelf een (gave, bijzondere) actie opgezet? Zou je die dan met ons willen delen? Stuur ons een mailtje met wat voor actie je hebt opgezet en houd ons op de hoogte van het bedrag wat je hebt opgehaald. Dan vermelden wij jouw actie hier en kan je anderen inspireren!